Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Σε εξέλιξη οι εγγραφές για το Sports Business MBA 2018-19 από το EB Institute
[Gazzetta]: Σε εξέλιξη οι εγγραφές για το Sports Business MBA 2018-19 από το EB Institute

[Gazzetta]: Σε εξέλιξη οι εγγραφές για το Sports Business MBA 2018-19 από το EB Institute

Η διαδικασία εγγραφής για την επόμενη έκδοση του Sports Business MBA από το EB Institute βρίσκεται σε εξέλιξη ενώ οριστικοποιήθηκαν οι ημερομηνίες των τεσσάρων κύκλων σπουδών.

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων για το 2018-19 Sports Business MBA του Ινστιτούτου EB εισέρχεται στον τελευταίο μήνα ενώ έχουν καθοριστεί οι ημερομηνίες για τις τέσσερις προσωπικές συνεδρίες. Οι αιτήσεις για το πρόγραμμα διάρκειας 16 μηνών, που διεξάγεται από κοινού από την EuroLeague Basketball και το Vytautas Magnus University (VMU), πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 26 Αυγούστου 2018.

Το MBA επιτρέπει στους επαγγελματίες της αθλητικής βιομηχανίας να ενισχύσουν τις γνώσεις τους χωρίς να «θυσιάζουν» τις εργασιακές δεσμεύσεις τους. Επικεντρώνεται σε μια σύγχρονη προσέγγιση σε ό,τι αφορά την αθλητική επιχείρηση που αποτελείται από έξι ενότητες σε τρία ακαδημαϊκά εξάμηνα, συμπεριλαμβανομένων των ευκαιριών πρακτικής άσκησης και ομαδικής εργασίας, πριν από την υποβολή της τελικής διατριβής MBA.

Εκτός από τους έξι επικεφαλής των μονάδων VMU και την ανώτατη διοίκηση της Euroleague Basketball, έξι καλεσμένοι ακαδημαϊκοί και έξι ειδικοί της βιομηχανίας θα μοιραστούν τις γνώσεις και την εμπειρία τους στους εκπαιδευόμενους. Οι ακαδημαϊκοί προσκεκλημένοι προέρχονται από το Πανεπιστήμιο Pantheon-Sorbonne στο Παρίσι, το Πανεπιστήμιο της Μπολόνια και το LaSalle URL στη Βαρκελώνη. Οι ειδικοί του κλάδου εργάζονται σε γνωστούς οργανισμούς και υπηρεσίες όπως η Μπάγερν Μονάχου, η Desigual, η γερμανική εθνική υπηρεσία καταπολέμησης του ντόπινγκ, η Adidas, η Nike και το NBA, που εκπροσωπούν εταιρείες και οργανισμούς στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!