Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Gazzetta]: Ευρωπαϊκές διακρίσεις για την Opel
[Gazzetta]: Ευρωπαϊκές διακρίσεις για την Opel

[Gazzetta]: Ευρωπαϊκές διακρίσεις για την Opel

Σάρωσε η Opel στα βραβεία Autobest, αφού διακρίθηκε σε δύο διαφορετικές κατηγορίες από 31 Ευρωπαίους δημοσιογράφους!

Η Opel έγραψε ένα ακόμα επιτυχημένο κεφάλαιο στο θεσμό Βραβείων 2016 AUTOBEST με διακρίσεις σε δύο κατηγορίες. Η επιτροπή του AUTOBEST, που απαρτίζεται από ανεξάρτητους δημοσιογράφους από 31 Ευρωπαϊκές χώρες, ψήφισε το  Ampera-e ECOBEST 2016. 

Το επαναστατικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο με την εξαιρετική αυτονομία επικράτησε εν μέσω σκληρού ανταγωνισμού, δίνοντας τη ‘σωστή απάντηση για τη διαμόρφωση του μέλλοντος της ηλεκτρικής μετακίνησης στην Ευρώπη.» Επιπλέον, η επιτροπή αναγνώρισε την επιτυχή ανάκαμψη της Opel υπό την ηγεσία του Καρλ Τόμας Νιούμαν». Η επιτροπή συνέχισε σχολιάζοντας ότι η αρχή της Opel «η Γερμανική ακρίβεια συναντά τη γλυπτική τέχνη» μπορεί να εφαρμόζεται τόσο στα μοντέλα όσο και στην εταιρεία. Σαν αποτέλεσμα, το Opel Group τιμήθηκε με το COMPANYBEST 2016.

«Τέτοια περίοπτα βραβεία μας γεμίζουν υπερηφάνεια » δήλωσε ο CEO του Opel Group, Καρλ Τόμας Νιούμαν. «Δείχνει ότι τα μοντέλα μας αλλά και εμείς σαν εταιρεία και η μάρκα διαθέτουμε πειστική δύναμη. Μέχρι τώρα, έχουμε σημειώσει άνοδο σε 18 αγορές φέτος – κάτι τέτοιο είναι εφικτό μόνο με μία καλή ομάδα και τα σωστά προϊόντα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!