Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Το European Volleyball Exposure 2020 έρχεται στην Ελλάδα
[Gazzetta]: Το European Volleyball Exposure 2020 έρχεται στην Ελλάδα

[Gazzetta]: Το European Volleyball Exposure 2020 έρχεται στην Ελλάδα

Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έρχονται τα κορυφαία πανεπιστήμια και προπονητές βόλεϊ της Αμερικής για πέντε μέρες, όπου θα έχουν ευκαιρίες κι εμπειρίες ζωής τα καλύτερα ταλέντα του ελληνικού βόλεϊ.

Το European Volleyball Exposure (EVE) που διοργανώνει η εταιρεία ΝOMOS θα πραγματοποιηθεί για τρίτη χρονιά στην Ελλάδα (27-29 Φεβ Αθήνα και 1-2 Μαρτίου Θεσ/νίκη), ενώ για πρώτη φορά θα λάβει χώρα και εκτός συνόρων, στην Κωνσταντινούπολη.

EVE2019 01

Αθλήτριες γεννημένες από το 2000 έως και το 2006 θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο τους και να αξιολογηθούν από προπονητές ομάδων του NCAA, τα πανεπιστήμια των οποίων μέσα από προγράμματα πλήρους υποτροφιών δίνουν την δυνατότητα στις ταλαντούχες αθλήτριες να απολαύσουν εμπειρίες ζωής, φοιτώντας σε αμερικάνικα πανεπιστήμια.

Μέσω του EVE που πλέον έχει καθιερωθεί στους κύκλους των Αμερικανών προπονητών ως ο σταθμός για ανίχνευση ταλέντων βόλεϊ στην Ευρώπη, η ομάδα της NOMOS, «χτίζει γέφυρες» ανάμεσα στα αθλητικά ταλέντα της Ευρώπης και τα καλύτερα αμερικανικά κολέγια και πανεπιστήμια.

EVE2019 02

Ήδη 29 Ελληνίδες αθλήτριες με την βοήθεια της ΝOMOS κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα φοιτώντας σε αμερικανικά πανεπιστήμια παίζοντας παράλληλα βόλεϊ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συνολικό ποσό υποτροφιών που έχουν λάβει αθλητές/τριες που φοιτούν ή έχουν ήδη αποφοιτήσει από Αμερικανικά πανεπιστήμια με τη βοήθεια και υποστήριξη της NOMOS από 1.9.2019 ανέρχεται σε 15,433,512 δολάρια ενώ για την ακαδημαϊκή χρονιά 2018-2019, έφτασε το ποσό ρεκόρ των 5,093,129 δολαρίων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!