Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Έτοιμοι στα Γιάννενα για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης
[Gazzetta]: Έτοιμοι στα Γιάννενα για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης

[Gazzetta]: Έτοιμοι στα Γιάννενα για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης

Συνέντευξη Τύπου για το 27ο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης Ανδρών – Γυναικών, που ξεκινάει την Πέμπτη στο κολυμβητήριο του ΠΕΑΚ Ιωαννίνων, παραχωρήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης.

Η Συνέντευξη έγινε παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιου Συναδινού, ενώ παραβρέθηκαν: Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Ταμίας της ΚΟΕ και Πρόεδρος της Επιτροπής Αθλημάτων της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τεχνικής (CMAS) Ηλίας Ξιάρχος, ο Αντιδήμαρχος Ιωαννιτών Νίκος Γκόλας, οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί Αλέκος Ξιάρχος (και τεχνικός σύμβουλος), Γιάννης Καλαϊτζογλίδης και Γιώργος Σαλταμανίκας, αλλά και οι παγκόσμιοι πρωταθλητές μας Λουκάς Καρετζόπουλος και Σοφία Κτενά, αλλά και εκπρόσωποι των χορηγών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Ιούλιος Συναδινός (ΓΓΑ):

“Είναι μεγάλη η χαρά μας που διοργανώνεται στο ΠΕΑΚ Ιωαννίνων ένα Ευρωπαϊκό Τεχνικής κολύμβησης. Διπλή η χαρά. Αφενός μεν επισφραγίζεται η προσπάθεια που κάναμε για να καταστεί το συγκεκριμένο αθλητικό κέντρο -με την αναβάθμισή του- πόλος έλξης μεγάλων διοργανώσεων, κάτι που θα είναι επωφελές για τον ελληνικό αθλητισμό και ειδικότερα για τον υγρό στίβο. Μιλάμε για το κολυμβητήριο – στολίδι της πόλης που συγκαταλέγεται πλέον ανάμεσα πιο σύγχρονα. Και κατά δεύτερον, η διοργάνωση του συγκεκριμένου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Τεχνικής κολύμβησης, ενός αθλήματος που εντάσσεται στην Κολυμβητική Ομοσπονδία, το υποστηρίζουμε και ευελπιστούμε ότι σύντομα θα ενταχθεί και στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών αγώνων. Με τέτοια ανάπτυξη που έχει σίγουρα δένεται μια ώθηση παραπάνω και από τη ΔΟΕ. Το εύχομαι γιατί και το στελεχικό προσωπικό, οι διοικούντες και προπονητές (επιστήμονες – συνάδελφοι) και αθλητές έχουν φέρει τεράστιες διακρίσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!