Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Τα έσοδα από τον 39ο Αγώνα Φιλοθέης-Ψυχικού στην προετοιμασία για το 2020
[Gazzetta]: Τα έσοδα από τον 39ο Αγώνα Φιλοθέης-Ψυχικού στην προετοιμασία για το 2020

[Gazzetta]: Τα έσοδα από τον 39ο Αγώνα Φιλοθέης-Ψυχικού στην προετοιμασία για το 2020

Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου για τον 39ο Αγώνα Δρόμου Φιλοθέης – Ψυχικού, στις εγκαταστάσεις της Ολυμπιακής Επιτροπής στη διάρκεια της οποίας ανακοινώθηκε μια εξαιρετική πρωτοβουλία του Δήμου Φιλοθέης- Ψυχικού και της ΕΟΕ με στόχο τη στήριξη των Ελλήνων πρωταθλητών.

Τον αγώνα  διοργανώνει ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού και ο Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης-Πολιτισμού-Αθλητισμού (ΟΚΑΠΑ) την Κυριακή (4/12) με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Άλσος Ψυχικού.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης, η οποία τελείται υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και της ΕΟΕ, περιλαμβάνει δύο διαδρομές για ενήλικες 5 & 10 χιλιομέτρων, τέσσερις αγώνες για παιδιά (100, 200, 400 και 1.000 μέτρων), περίπατο 5 χιλιομέτρων, καθώς και αγώνες για Α.Μ.Ε.Α. Οι παιδικές δράσεις αθλητισμούς και Ολυμπισμού συνδιοργανώνονται και τελούν υπό την αιγίδα της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας και θα συμμετάσχουν σε αυτές Ελληνες ολυμπιονίκες και παραολυμπιονίκες. 
«Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε μία από τις παλαιότερες αθλητικές διοργανώσεις δήμων, τον 39ο Αγώνα Δρόμου Φιλοθέης – Ψυχικού, που θα γεμίσει ξανά τους καταπράσινους δρόμους του δήμου μας προσφέροντας σε όλους μία αξέχαστη εμπειρία. Ο Δήμος μας, ως πιστοποιημένος project city του Ευρωπαϊκού Δικτύου Υγιών Πόλεων δεν θα μπορούσε παρά να αγκαλιάσει με όλες του τις δυνάμεις τον αγώνα αυτό ο οποίος προβάλει το Ολυμπιακό ιδεώδες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!