Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Αισιοδοξία στον ΣΕΓΑΣ ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων παρά τα προβλήματα
[Gazzetta]: Αισιοδοξία στον ΣΕΓΑΣ ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων παρά τα προβλήματα

[Gazzetta]: Αισιοδοξία στον ΣΕΓΑΣ ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων παρά τα προβλήματα

Η ετήσια συγκέντρωση των ομοσπονδιακών τεχνικών με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας Κώστα Παναγόπουλο και τον γενικό γραμματέα Βασίλη Σεβαστή έγινε σήμερα στα γραφεία της ομοσπονδίας.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα και στη διάρκεια αυτής δεν έγινε μόνο ο αγωνιστικός απολογισμός της χρονιάς που πέρασε, αλλά δόθηκε η εκκίνηση για τη νέα σεζόν, που είναι ιδιαίτερα απαιτητική. Όπως είναι λογικό μεγάλο μέρος της κουβέντας απέσπασε το θέμα των αθλητικών εγκαταστάσεων που ταλαιπωρεί ιδιαίτερα τους αθλητές και τις αθλήτριες σε όλα τα κέντρα της χώρας.

Στους προπονητές μίλησε ακόμη ο εθνικός προπονητής Γιάννης Κουτσιώρας και ο πρόεδρος της επιτροπής επιμόρφωσης, Σπύρος Κέλλης.

“Να σας ευχαριστήσουμε και να επαινέσουμε τον τρόπο που προσπαθήσατε να ξεπεράσετε θέματα υποδομών τη χρονιά που πέρασε. Αγωνιστικά η χρονιά ήταν ικανοποιητική, όμως, όχι όσο καλή θα θέλαμε. Είναι προφανές πως πήγαμε καλά στον κλειστό και στις μικρές κατηγορίες, ωστόσο, περιμέναμε καλύτερα πράγματα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Προφανώς οι ειδικές δυσκολίες δεν μας επέτρεψαν να έχουμε τα ανάλογα αποτελέσματα. Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά, σας αξίζουν θετικά σχόλια και έπαινοι για αυτό που κάνετε.

Έχουμε μπροστά μας δύσκολη χρονιά, δεν είμαστε ενθουσιασμένοι με τον τρόπο που κινείται ο παγκόσμιος στίβος σε θέματα προγραμματισμού, ωστόσο είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε. Το παγκόσμιο ράνκινγκ είναι μια νέα συνθήκη για όλους, αφού πρώτη φορά θα εφαρμοστεί σε αυτό το βαθμό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!