Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Εσύ μπορείς να τρως κάθε μέρα φασολάκια;
[Gazzetta]: Εσύ μπορείς να τρως κάθε μέρα φασολάκια;

[Gazzetta]: Εσύ μπορείς να τρως κάθε μέρα φασολάκια;

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη σιχάθηκαν να παίζουν μόνο φιλικά παιχνίδια, ο Βασίλης Βλαχόπουλος αντιλαμβάνεται την κούρασή τους και προσπαθεί να μπει στο μυαλό τους.

Καταρχάς, ας παραμερίσουμε τη λογική ότι ως επαγγελματίες αθλητές οφείλουν να συμβιβαστούν με το πρόγραμμα. Ας αφήσουμε στην άκρη την ύπαρξη συμβολαίων, τις γνωστές και χιλιοειπωμένες συζητήσεις περί ευνοούμενων εργαζόμενων. Η αναμονή σε φθείρει, σε κουράζει, σου διαλύει την καθημερινότητα. Αυτό ισχύει για κάθε επάγγελμα. Για παράδειγμα, στο δικό μας το σινάφι, είναι απίστευτα κουραστική η διαδικασία δοκιμών πριν την έκδοση μιας καινούργιας εφημερίδας, μιας νέας ιστοσελίδας, όταν ασφαλώς πρόκειται να κάνεις μια σοβαρή δουλειά. Αν είναι… στο πόδι, η όλη ιστορία τελειώνει σε 10-15 ημέρες και το αποτέλεσμα φαίνεται στις πωλήσεις ή στην επισκεψιμότητα.

Στην περίπτωση του Άρη, φαίνεται ότι γίνεται σοβαρή δουλειά, υπό την έννοια ότι υφίσταται στόχος κι έχουν επιχειρηματολογήσει (με πράξεις) επί τούτου οι καθ’ ύλην αρμόδιοι. Η υλοποίησή του θα εξαρτηθεί από τον τομέα της συνέπειας. Εφόσον η διοίκηση αποδειχθεί συνεπής στις δεσμεύσεις προς τους παίκτες και οι τελευταίοι απέναντι στο… αυτονόητο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!