Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: ΕΠΟ: Επιστολή του προέδρου Επιτροπής Εφέσεων στον Γραμμένο
[Gazzetta]: ΕΠΟ: Επιστολή του προέδρου Επιτροπής Εφέσεων στον Γραμμένο

[Gazzetta]: ΕΠΟ: Επιστολή του προέδρου Επιτροπής Εφέσεων στον Γραμμένο

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων της ελληνικής Ομοσπονδίας – για τον οποίο είχε κάνει καταγγελίες η ΠΑΕ Ολυμπιακός – έστειλε επιστολή προς τον Βαγγέλη Γραμμένο και την διοίκηση της ΕΠΟ, ζητώντας διευκρινίσεις που μπορεί να οδηγήσουν στην παραίτησή του.

Στην επιστολή του αξιώνει από την διοίκηση της ΕΠΟ να διερευνηθεί εάν συντρέχει κώλυμα συμμετοχής του στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ κατά την έννοια του άρθρου 57 παραγράφου 7 του ίδιου καταστατικού και τονίζει ότι σε περίπτωση καταφατικής απάντησης η παραίτησή του είναι αυτονόητη. Και αυτό μετά τις καταγγελίες που υπήρξαν από τον Ολυμπιακό για τον ίδιο αλλά και πληροφορίες για την θέση του γιου του σε κανάλι συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη. Στην επιστολή ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Γεράσιμος Διονυσάτος, αναφέρει τα εξής:

Ενόψει δημοσιευμάτων που είδαν το φως της δημοσιότητας και που αφορούν καθαυτή εργασιακή σχέση του υιού μου Δημητρίου Διονυσάτου με το κανάλι ΟΠΕΝ TV, παρακαλώ να με πληροφορήσετε, κατόπιν δικών σας ενεργειών, εάν η εταιρεία που είναι ιδιοκτήτρια του καναλιού ΟΠΕΝ TV υπάγεται στην ομάδα ΠΑΟΚ ΠΑΕ κατά την έννοια του άρθρου 44 παρ. 5 του καταστατικού της ΕΠΟ ώστε καταφατική περίπτωση θα συντρέχει κώλυμα συμμετοχής μου στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ κατά την έννοια του άρθρου 57 παρ 7 του ίδιου καταστατικού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!