Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: ΕΠΟ: Η επιστολή Περέιρα για τους πίνακες διαιτησίας
[Gazzetta]: ΕΠΟ: Η επιστολή Περέιρα για τους πίνακες διαιτησίας

[Gazzetta]: ΕΠΟ: Η επιστολή Περέιρα για τους πίνακες διαιτησίας

Ο πρό0εδρος της ΚΕΔ, Μέλο Περέιρα, προέβη σε ενημέρωση των μελών της ΕΠΟ για τα κριτήρια βάσει των οποίων επιλέχτηκαν οι διαιτητές στους πίνακες για τη νέα χρονιά.

Στην επιστολή του, ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής, Μέλο Περέιρα, εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο καταρτίστηκαν οι πίνακες , δηλαδή τα κριτήρια δηλαδή πάνω στα οποία βασίστηκε.

Επίσης, όπως έγινε γνωστό, οι σύμβουλοι της Ομοσπονδίας πλέον, δεν έχουν δικαίωμα έγκρισης των ονομάτων όπως συνέβαινε μέχρι τώρα.

Η επιστολή αναφέρει τα εξής:

Λαμβάνοντας υπόψη την απόφαση της Επιτροπής Ενώσεων Μελών της FIFA, με ημερομηνία 3 Απριλίου 2019, καθώς και τις επιστολές της Γενικής Γραμματέως της FIFA, κ. Fatma Samoura, που απεστάλησαν με fax στις 21 Μαϊου 2019, και στις 16 Ιουλίου 2019, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας (ΚΕΔ) της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) στη συνεδρίαση Νο 28 στις 21 Ιουνίου 2019, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της και σύμφωνα με το Καταστατικό της ΕΠΟ, τον Κανονισμό Διαιτησίας, τις οδηγίες Εθνικών Συνομοσπονδιών της FIFA για τη διαιτησία και τη Σύμβαση Διαιτησίας της UEFA, σχετικά με την επιλογή των Διαιτητών, Βοηθών Διαιτητών και Παρατηρητών της 1ης , 2ης και 3ης Κατηγορίας της περιόδου 2019/20, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις, τις οποίες αποστέλλουμε στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ προς γνώση και δημοσιοποίηση:

Η τελική κατάρτιση των πινάκων των δύο πρώτων κατηγοριών (βαθμολογία διαιτητών,

αξιολόγηση) έγινε αποκλειστικά από τα τρία αλλοδαπά μέλη της ΚΕΔ/ΕΠΟ.

1.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!