Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Επεισόδια στον Ρέντη: Η UEFA ζήτησε το βίντεο, μεγάλος προβληματισμός στον Ολυμπιακό
[Gazzetta]: Επεισόδια στον Ρέντη: Η UEFA ζήτησε το βίντεο, μεγάλος προβληματισμός στον Ολυμπιακό

[Gazzetta]: Επεισόδια στον Ρέντη: Η UEFA ζήτησε το βίντεο, μεγάλος προβληματισμός στον Ολυμπιακό

Η αρμόδια επιτροπή της UEFA ζήτησε σύμφωνα με πληροφορίες το οπτικοακουστικό υλικό από το ματς των Νέων του Ολυμπιακού με την Μπάγερν στον Ρέντη. Ο προβληματισμός στους Πειραιώτες.

Η UEFA από μέρους της ζήτησε όλα τα στοιχεία για το παιχνίδι καθώς θα προχωρήσει σε πλήρη έρευνα για να δει το τι κυρώσεις μπορούν να επιβληθούν. Ζήτησε να έχει από βίντεο, φωτογραφικό υλικό μέχρι και εκθέσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες επρόκειτο να τα λάβει όλα αυτά άμεσα μαζί με τις εκθέσεις που αναφέρουν τα γεγονότα, όπως και μαρτυρίες των ανθρώπων που ήταν εκεί. Μαρτυρίες θα υπάρξουν απ’ όλους τους εμπλεκόμενους για να φτιαχτεί ο σχετικός… φάκελος της υπόθεσης, που θα αξιολογηθεί από την αρμόδια Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA.
Εκτός από τις ενέργειες της Μπάγερν με την καταγγελία της μένει να φανεί και η αντίδραση των ατόμων που χτυπήθηκαν. Στον Ολυμπιακό πάντως υπάρχει έντονος και μεγάλος προβληματισμός για το συμβάν και για το πως έγινε αυτή η εισβολή των χούλιγκανς αλλά και γενικότερα το πως θα χειριστούν αυτήν την κατάσταση. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό στοιχείο είναι πως δεν έχει υπάρξει ανάλογο προηγούμενο σε επίπεδο Youth League, παρότι οι παίκτες των Νέων των Πειραιωτών στάθηκαν στο ύψος τους και ζήτησαν συγγνώμη από τον κόσμο της Μπάγερν Μονάχου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!