Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Η επίσημη συμφωνία ΠΑΟΚ και πρακτόρων ΟΠΑΠ
[Gazzetta]: Η επίσημη συμφωνία ΠΑΟΚ και πρακτόρων ΟΠΑΠ

[Gazzetta]: Η επίσημη συμφωνία ΠΑΟΚ και πρακτόρων ΟΠΑΠ

H «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε και επίσημα την συμφωνία της, σ’ ότι αφορά την αγορά ετήσιου πακέτου συνδρομής του PAOK TV, με τον με τον Σύνδεσμο Πρακτόρων Θεσσαλονίκης.

Και επίσημα, πλέον, η συμφωνία μεταξύ του ΠΑΟΚ και των Πρακτόρων ΟΠΑΠ, για την οποία σας είχε ενημερώσει από τη Δευτέρα (14/10) το gazzetta.gr, έχει αρχίσει να «τρέχει», με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να προχωρά την Πέμπτη (17/10) σε ανακοίνωση, με διευκρινήσεις που αφορούν την αγορά και την χρήση του ετήσιου πακέτου συνδρομής για το PAOK TV.

Πιο αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με τον Σύνδεσμο Πρακτόρων Θεσσαλονίκης και πλέον το PAOK TV μπαίνει σε όλα τα καταστήματα ΟΠΑΠ της χώρας.

Οι ιδιοκτήτες των πρακτορείων ΟΠΑΠ μπορούν να επωφεληθούν της ειδικής προσφοράς και να αποκτήσουν την ετήσια συνδρομή του PAOK TV για μία και μόνο συσκευή σε προνομιακή τιμή.

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν είναι η εξής:

1) Επικοινωνούν με το 2310954099 ή το [email protected] .
2) Πραγματοποιούν την πληρωμή μέσω μεταφοράς σε τραπεζικό λογαριασμό.
3) Στέλνουν τα στοιχεία σας μέσω email με την επωνυμία του μαγαζιού, την πόλη και την διεύθυνση που βρίσκεται ώστε να μπείτε στη λίστα των Hotspots, στην οποία θα δημιουργηθεί ειδικό κομμάτι για τα πρακτορεία ΟΠΑΠ.
4) Το τεχνικό τμήμα του PAOK TV ξεκλειδώνει τον λογαριασμό και όλα είναι έτοιμα!

Διευκρινήσεις

Σε περίπτωση που κάποιος πράκτορας θέλει να μεταδίδει τον αγώνα σε περισσότερες από μία συσκευές θα πρέπει να αγοράσει το κανονικό επαγγελματικό πακέτο, χωρίς την έκπτωση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!