Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
19 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
14 °C 9 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Gazzetta]: Ενώνει τις δυνάμεις της με τη Mahindra η Ford
[Gazzetta]: Ενώνει τις δυνάμεις της με τη Mahindra η Ford

[Gazzetta]: Ενώνει τις δυνάμεις της με τη Mahindra η Ford

Η Ford έχει σκοπό να… χτυπήσει στην αγορά της Ινδίας, γι’ αυτό θα ενώσει τις δυνάμεις της με τη Mahindra.

Η αγορά της Ινδίας είναι η έκτη μεγαλύτερη στον κόσμο και μέχρι το 2020 σκοπεύει να έχει φτάσει μέχρι την τρίτη θέση. Από τη μεριά της, η Ford βλέπει ότι έχει μία καλή ευκαιρία να μπει στην εν λόγω αγορά δίχως πολλούς αντιπάλους, αφού η GM έχει τεθεί εκτός και ο όμιλος της Volkswagen αντιμετωπίζει προβλήματα.

Έτσι, η μπλε οβάλ εταιρεία θα ενώσει τις δυνάμεις της με τη Mahindra, η οποία είναι η μοναδική που έχει ηλεκτρικά οχήματα στην ασιατική χώρα και βλέπει αυτή την ευκαιρία ως… παράθυρο για τη βελτίωση των στόχων της εκτός Ινδίας. Μάλιστα, από τη συνεργασία τους θα προκύψουν αρκετά ηλεκτρικά μοντέλα, ενώ θα μοιραστούν τα κόστη στην εξέλιξη των προϊόντων τους.

«Η Ford είναι δεσμευμένη στην Ινδία και αυτή η συνεργασία θα μας βοηθήσει να προσφέρουμε τα καλύτερα οχήματα και τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες, ενώ το κέρδος θα μεγαλώνει στην πέμπτη μεγαλύτερη αγορά οχημάτων στον κόσμο», δήλωσε ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Ford, Τζιμ Φάρλεϊ.

«Οι αλλαγές, που αντιμετωπίζει παγκοσμίως η αυτοκινητοβιομηχανία, ενεργοποιήθηκαν από τη γρήγορη άνοδο των νέων τεχνολογιών, της βιωσιμότητας και των νέων μοντέλων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!