Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Έναρξη των ακαδημιών του Ατρόμητου Μεταμόρφωσης
[Gazzetta]: Έναρξη των ακαδημιών του Ατρόμητου Μεταμόρφωσης

[Gazzetta]: Έναρξη των ακαδημιών του Ατρόμητου Μεταμόρφωσης

Από την Δεύτερα 26/8 αρχίζει επίσημα η λειτουργία των ακαδημιών του Ατρόμητου Μεταμόρφωσης που φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια προσφοράς στον χώρο του ποδοσφαίρου και της τοπικής κοινωνίας, έχοντας να επιδείξει σημαντικές επιτυχίες σε αυτό το διάστημα.

Με 200 ενεργούς αθλητές να απαρτίζουν τα τμήματα του (5-18 ετών), ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης φιλοδοξεί τα επόμενα χρόνια να πρωταγωνιστήσει ακόμα περισσότερο στο χώρο του ποδοσφαίρου. Είναι χαρακτηριστικό πως ο σύλλογος συνεργάζεται για τρίτη χρονιά σε επίπεδο ακαδημιών με την ΠΑΕ Ατρόμητος, έχοντας ενεργό ρόλο στις δραστηριότητες του

Ο υπεύθυνος ακαδημιών και αγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου, Νίκος Αντωνίου (προπονητής – διπλωματούχοςς σχολών UEFA) ανέλυσε τη φιλοσοφία και τον τρόπο λειτουργίας του Ατρόμητου:

Πρόκειται για ακαδημίες οι οποίες βασίζονται στην σωστή προπονητική μεθοδολογία και στη συνεχή εκμάθηση νέων τεχνικών προς όφελος των ποδοσφαιριστών της.

Από τα μικρότερα ηλικιακά τμήματα έως την πρώτη ομάδα προσπαθούμε να λειτουργήσουμε με τέτοιον τρόπο ώστε να υπάρχει σημαντική βελτίωση και παράλληλα να μην χάνεται το νόημα και η ευχαρίστηση του αθλήματος.

Ειδικότερα στα μικρότερα ηλικιακά τμήματα που αυτό είναι απαραίτητο ώστε τα παιδιά να συνδυάζουν το αγαπημένο τους άθλημα με την διασκέδαση τους στο μέγιστο βαθμό, υπάρχει συνεχής εξέλιξη σε επιμορφωτικό επίπεδο (σεμινάρια σχολών UEFA, συμμέτοχη σεμιναρίων της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ) καθώς και στις υποδομές του συλλόγου, αφού η υλικοτεχνική υποδομή που συνεχώς αναπτύσσουμε είναι πρωτόγνωρη για το ερασιτεχνικό επίπεδο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!