Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Έφτασε η στιγμή της Εθνικής εφήβων
[Gazzetta]: Έφτασε η στιγμή της Εθνικής εφήβων

[Gazzetta]: Έφτασε η στιγμή της Εθνικής εφήβων

Στους εφήβους ανήκει η σημερινή δεύτερη ημέρα (Παρασκευή 10/08) του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Γλασκόβης.

Οι νεότεροι εκπρόσωποι της ελληνικής ενόργανης (Γιώργος Γαριβάλδης, Απόστολος Κανέλλος, Γιώργος Κελεσίδης, Γρηγόρης Κοσμίδης, Στέφανος Τσολακίδης) θα ανέβουν στο ταπί του “SSE Hydro” για να δείξουν την αξία τους και να αποκτήσουν εμπειρίες μέσα από τον γενικό προκριματικό αγώνα, ο οποίος θα καθορίσει την τελική κατάταξη στο ομαδικό και στο σύνθετο ατομικό, όπως επίσης και τους οκτώ φιναλίστ των επιμέρους οργάνων.

Όπως συνέβη και με τους άνδρες, έτσι και οι αθλητές της Εθνικής εφήβων θα έχουν ιδιαίτερα πρωινό εγερτήριο, καθώς κληρώθηκαν να συμμετάσχουν στον εναρκτήριο 1ο όμιλο του προκριματικού (12:00 – 15:00 ώρα Ελλάδας) και θα χρειαστεί να ξυπνήσουν από τις 06:00 τοπική ώρα για να προετοιμαστούν κατάλληλα. Το πρώτο όργανο που θα εκτελέσουν θα είναι το μονόζυγο, για να ακολουθήσουν κατά σειρά το έδαφος, ο πλάγιος ίππος, οι κρίκοι, το άλμα και το δίζυγο.
Ο αγώνας τους θα διεξαχθεί με το σύστημα «5-4-3» (5 αθλητές ανά ομάδα, 4 εκτελέσεις ανά όργανο, οι 3 καλύτερες βαθμολογίες ανά όργανο λαμβάνονται υπόψη).
Οι Γιώργος Γαριβάλδης και Γιώργος Κελεσίδης πρόκειται να αγωνιστούν και στα έξι όργανα του σύνθετου ατομικού, ενώ πέντε όργανα θα εκτελέσει ο Στέφανος Τσολακίδης (έδαφος, πλάγιος ίππος, κρίκοι, άλμα, δίζυγο), τέσσερα ο Απόστολος Κανέλλος (πλάγιος ίππος, κρίκοι, δίζυγο, μονόζυγο) και τρία ο Γρηγόρης Κοσμίδης (έδαφος, άλμα, μονόζυγο).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!