Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: «Ευχαριστώ» ΣΕΓΑΣ στον Τσίπρα και αιχμές για ΕΟΕ
[Gazzetta]: «Ευχαριστώ» ΣΕΓΑΣ στον Τσίπρα και αιχμές για ΕΟΕ

[Gazzetta]: «Ευχαριστώ» ΣΕΓΑΣ στον Τσίπρα και αιχμές για ΕΟΕ

Ο ΣΕΓΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση ευχαριστώντας τον Αλέξη Τσίπρα για την πρωτοβουλία και την προσφορά του πρωθυπουργικού αεροσκάφους, για τη μετακίνηση της ομάδας στίβου στο Μινσκ, αφήνοντας αιχμές για την ΕΟΕ και τους χειρισμούς της, που άφησαν στον «αέρα» τους διεθνείς αθλητές.

Εν αμφιβόλω τέθηκε η συμμετοχή της Εθνικής ομάδας στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μινσκ, καθώς δεν υπήρχαν διαθέσιμα αεροπορικά εισιτήρια για τη μετακίνησή της στη Λευκορωσία.

Τη λύση έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας, προσφέροντας το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και δίνοντας λύση για τη συμμετοχή των Ελλήνων αθλητών στη διοργάνωση.

Με επίσημη ανακοίνωσή του ο ΣΕΓΑΣ ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, ενώ παράλληλα «επιτέθηκε» στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για το γεγονός ότι δεν μερίμνησε σχετικά με τη μετακίνηση της ομάδας, ενώ ήταν δική της ευθύνη, δίνοντας τη δική της θέση για τους χειρισμούς που οδήγησαν στο παρολίγον αδιέξοδο.

Αναλυτικά:

«O Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες

στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος μόλις ενημερώθηκε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη για την αδυναμία εξεύρεσης του κατάλληλου αριθμού εισιτηρίων προκειμένου να μεταβεί η Εθνική Ομάδα στίβου στο Μινσκ, έδωσε εντολή για τη μετακίνηση της με τη χρήση του πρωθυπουργικού αεροσκάφους.

Εκφράζοντας και πάλι τις ευχαριστίες μας στον πρωθυπουργό και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, επιθυμούμε να διευκρινίσουμε για μία ακόμα φορά ότι:

- Υπεύθυνη για τη διοργάνωση είναι η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπη και όχι ο ΣΕΓΑΣ. Αυτή όφειλε να διευθετήσει εγκαίρως όλα τα θέματα που σχετίζονται με τον συγκεκριμένο αγώνα. προτίστως τα εισιτήρια και την αγωνιστική εμφάνιση των αθλητριών και αθλητών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!