Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Gazzetta]: Eco-Fest 2020: Με προταιρεότητα στο συνάνθρωπο και την οικολογία
[Gazzetta]: Eco-Fest 2020: Με προταιρεότητα στο συνάνθρωπο και την οικολογία

[Gazzetta]: Eco-Fest 2020: Με προταιρεότητα στο συνάνθρωπο και την οικολογία

Ένα τριήμερο που μας μαθαίνει πολλά γύρω από την φιλανθρωπία, την ανακύκλωση, την ηλεκτροκίνηση και πολλά ακόμη, έρχεται στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Στο πλαίσιο του Eco-Fest 2020, της διοργάνωσης που είναι αφιερωμένη στις Πράσινες Πόλεις, τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και την Ηλεκτροκίνηση, θα λάβουν χώρα φιλανθρωπικές δράσεις ιδιαίτερου και πρωτότυπου χαρακτήρα με στόχο τη στήριξη ευπαθών κοινωνικά ομάδων.

Ελάτε όλοι στις 18, 19 & 20 Ιανουαρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων για να πάρετε μέρος στην καμπάνια «Δώρισε το μπουφάν που δε χρειάζεσαι και ζέστανε μια ψυχή» και να προσφέρετε λίγη ζεστασιά σε όσους το έχουν ανάγκη. Το Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) θα συγκεντρώνει τα είδη σε ειδικό χώρο εντός της Τεχνόπολης.

Επιπλέον, μέσω της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, μικροί και μεγάλοι θα έχετε την ευκαιρία να ενισχύσετε τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου. Στην αίθουσα Μηχανουργείο της Τεχνόπολης, μπορείτε να φέρετε άδειες μεταλλικές, πλαστικές και γυάλινες συσκευασίες και να δωρίσετε την αξία του αντίτιμου που θα λάβετε σε μορφή κουπονιών υπέρ της ενίσχυσης των παιδιών της Κιβωτού.

Ελάτε όλοι για να στηρίξουμε ένα διπλά καλό σκοπό! Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους.

To Eco-Fest 2020 διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Ενεργειακής Οικονομίας (ΗΑΕΕ) , το Insider.gr και το Δήμο Αθηναίων στις 18, 19 & 20 Ιανουαρίου 2020 στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!