Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Gazzetta]: Δοκιμάζεται σκληρά η πολύ-αναμενόμενη νέα BMW X7! (vid)
[Gazzetta]: Δοκιμάζεται σκληρά η πολύ-αναμενόμενη νέα BMW X7! (vid)

[Gazzetta]: Δοκιμάζεται σκληρά η πολύ-αναμενόμενη νέα BMW X7! (vid)

Μετά τα χειμερινά test drives που έλαβαν χώρα σε χιόνι και πάγο, νωρίτερα μέσα στη χρονιά, σειρά είχαν οι δοκιμές αντοχής σε αχανείς εκτάσεις στη Ν. Αφρική.

Η νέα BMW X7 έρχεται, ωστόσο στη διαδρομή της περνά από έναν πραγματικό μαραθώνιο κρίσιμων δοκιμασιών. Στο πλαίσιο ενός εκτεταμένου και ποικίλου προγράμματος δοκιμών, τα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα της νέας BMW X7 οδηγούνται στα πιο αφιλόξενα εδάφη του πλανήτη. Μετά τα χειμερινά test drives που πραγματοποιήθηκαν σε χιόνι και πάγο στον αρκτικό κύκλο νωρίτερα μέσα στη χρονιά, σειρά είχαν οι δοκιμές αντοχής σε αχανείς εκτάσεις στην έρημο και στο χώμα υπό τον ανελέητο ήλιο της Ν. Αφρικής.

Η κουραστική οδήγηση με τα συχνά «σταμάτα-ξεκίνα» στη ζούγκλα των πόλεων, εναλλάσσεται με δυναμικές δοκιμές φορτίου κινητήρα σε ορεινές διαδρομές και στον αυτοκινητόδρομο. Αντιμετωπίζοντας ακραίες προκλήσεις σε ένα ευρύ φάσμα καιρικών και εδαφικών συνθηκών, η πρώτη BMW X της πολυτελούς κατηγορίας έχει αποδείξει τις έξοχες ικανότητές της σε test drive δυναμικής οδήγησης.

Με μία εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση, απαράμιλλη ευρυχωρία, προηγμένες τεχνολογίες κίνησης και ανάρτησης και αποκλειστικό εξοπλισμό, η BMW X7 αποτελεί την πιο σύγχρονη ερμηνεία της έννοιας της οδηγικής απόλαυσης στην πολυτελή κατηγορία. Συνδυάζει κορυφαίες off-road επιδόσεις και εξαιρετική δυναμική συμπεριφορά στο δρόμο, όπως αρμόζει σε ένα Sports Activity Vehicle.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!