Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Διαθεσόπουλος: «Στις δημοκρατίες τους αιρετούς τους βγάζει ο λαός και η Πολιτεία θέλει να το αντιστρέψει»
[Gazzetta]: Διαθεσόπουλος: «Στις δημοκρατίες τους αιρετούς τους βγάζει ο λαός και  η Πολιτεία θέλει να το αντιστρέψει»

[Gazzetta]: Διαθεσόπουλος: «Στις δημοκρατίες τους αιρετούς τους βγάζει ο λαός και η Πολιτεία θέλει να το αντιστρέψει»

Επίθεση Διαθεσόπουλου στην Πολιτεία για τις εκλογές και τις επιχορηγήσεις.

Άστραψε και βρόντηξε ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος στην διάρκεια της ΓΣ της ΚΟΕ που πραγματοποποιήθηκε την Τετάρτη στην Αθήνα για να εγκρίνει ομόφωνα τον προϋπολογισμό για το 2020 που φτάνει στα 4.626.000€.

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ μίλησε για την διαχείριση που έχει η ΚΟΕ με τα 4 Ολυμπιακά αθλήματα και τις τεράστιες επιτυχίες σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο από την Πολιτεία ενώ πήρε θέση και για το νέο νομοσχέδιο σχετικά με τις θητείες στις ομοσπονδίες που επηρεάζει και τον ίδιο.

«Πρόκειται για μία γενική συνέλευση που στην ουσία δεν έχει ουσία. Εγκρίνεται από όλους μας ένας προϋπολογισμός που δεν έχει γίνει ποτέ σεβαστός τα τελευταία χρόνια από την Πολιτεία. Η Γενική Γραμματεία αθλητισμού μοιράζει τα χρήματα με τον συνήθη τρόπο, ο οποίος δεν είναι καθόλου αξιοκρατικός για τα αθλήματα τα οποία υπηρετούμε. Οι κρατούντες ποτέ δε λαμβάνουν υπόψη τις ανάγκες μας, τις διοργανώσεις που αναλαμβάνουμε, τον όγκο των αθλητών μας, τις 26 Εθνικές ομάδες τις οποίες διατηρούμε. Αυτό λέγεται ίση μεταχείριση;», είπε ο ισχυρός άνδρας της ΚΟΕ.

Ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος υποστήριξε όμως οτι στις πρόσφατες επαφές του με τον Υπουργό και τον Γενικό Γραμματέα αθλητισμού πήρε την διαβεβαίωση ότι φέτος θα ισχύσουν αντικειμενικά κριτήρια αναφορικά με την επιχορήγηση των ομοσπονδιών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!