Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: «Το Δεκαπενταύγουστο ο ΠΑΟΚ θα είναι δικός μου»!
[Gazzetta]: «Το Δεκαπενταύγουστο ο ΠΑΟΚ θα είναι δικός μου»!

[Gazzetta]: «Το Δεκαπενταύγουστο ο ΠΑΟΚ θα είναι δικός μου»!

Ο Σταύρος Σουντουλίδης επιστρέφει στο μεσημέρι της 10ης Αυγούστου του 2012, σαν σήμερα πριν έξι χρόνια, για να θυμηθεί τις ημέρες και τα έργα του Ιβάν Σαββίδη στον δικό του ΠΑΟΚ.

Ηταν Παρασκευή και τότε, όπως και τώρα, μεσημέρι και στις 15.20 η Μαρία Γκοντσαρόβα και ο Αντόν Κοντάρεφ, έδιναν την εντολή για την καταβολή του ποσού των 9.951.000 ευρώ, που ισοδυναμούσε στην εξαγορά του 51% των μετοχών της εταιρείας.

Με εντολή του Ιβάν Σαββίδη στην κυπριακή τράπεζα υπήρχε υπάλληλος, πέραν του ωραρίου, που θα φρόντιζε για τη μεταφορά του εμβάσματος στην ελληνική τράπεζα και στο λογαριασμό της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Η τελευταία πράξη της εξαγοράς έγινε γνωστή από τους στενούς συνεργάτες του ομογενή επιχειρηματία λίγες ώρες αργότερα όταν το έμβασμα και τα χρήματα, ενώ αναμενόταν να φανούν τη Δευτέρα, εμφανίστηκαν το ίδιο βράδυ στο λογαριασμό και ο Ιβάν Σαββίδης ολοκλήρωνε στην πράξη μια υπόσχεση που είχε δώσει στον εαυτό του και στους φίλους του «Δικεφάλου», λέγοντας με πάσα βεβαιότητα πως « «μέχρι το Δεκαπενταύγουστο ο ΠΑΟΚ θα είναι δικός μου»!

Εξι χρόνια ύστερα από εκείνη την υπόσχεση, ο «δικός του ΠΑΟΚ» έχει αλλάξει επίπεδο. Έγινε και πάλι ο «δικός μας ΠΑΟΚ», όπως λένε οι φίλοι, μεγάλωσε, γιγάντωσε και πλέον μπορεί να λέει ότι είναι κυρίαρχος σ’ όλα τα επίπεδα.

Γι’ αυτό και ο απολογισμός των πεπραγμένων μιας πορείας, που ξεκίνησε σαν σήμερα πριν έξι χρόνια, όταν ο περήφανος Πόντιος από την Σάντα, της πρώην Σοβιετικής Δημοκρατίας της Γεωργίας, εγγυήθηκε για το μέλλον και την «επόμενη μέρα» του σωματείου είναι εντυπωσιακότατος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!