Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Δεύτερη η Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων
[Gazzetta]: Δεύτερη η Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων

[Gazzetta]: Δεύτερη η Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων

Επεσε η αυλαία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Νέων για σκάφη τύπου Lightning “2018 ILCA YOUTH WORLD CHAMPIONSHIP” που οργανώθηκε από τον ΝΑΟΒ σε συνεργασία με τον ΝΟΕ και διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στη Βούλα.

Οι 7 συνολικά κούρσες του αγώνα έγιναν με διαφορετικές καιρικές συνθήκες τόσο σε διεύθυνση όσο και σε ένταση, κάνοντας τους αγώνες ιδιαίτερα συναρπαστικούς και με συνεχείς εναλλαγές στην Γενική Κατάταξη των 16 συνολικά πληρωμάτων από τις 8 συμμετέχουσες χώρες.

Νικήτρια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων 2018 αναδείχθηκε η αμερικανική ομάδα με κυβερνήτη τον J. Hayden και πλήρωμα τους M. Ryan και B. Hayes jr. με αριθμό ιστίων USA 14748. Δεύτερo κατετάγη το ελληνικό πλήρωμα με κυβερνήτη τον B. Γουργιώτη και πλήρωμα τους Γ. Τσουλφά και Μ. Κυπραίο με αριθμό ιστίων GRE 15144.

Στην τρίτη θέση της Γενικής Κατάταξης ήρθε η ομάδα της με κυβερνήτη τον J. Hackerott και πλήρωμα τους E. van Deursen και M. Peek με αριθμό ιστίων BRA 15333. Την τέταρτη θέση κατέκτησε ο T. Probst με το πλήρωμά του M. Weber και J. Probst.

Και το έπαθλο της πέμπτης θέσης το πήρε ο Τ. Αθανασόπουλος – Yogo με πλήρωμα τους Δ. Τάσσιο και Ν. Γιωτόπουλο. Επίσης απονεμήθηκαν έπαθλα fair play και τακτικού πληρώματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο στο αμερικανικό πλήρωμα όσο και στο ελληνικό, συμμετείχαν αθλητές δεύτερης γενιάς διάσημων γονιών ιστιοπλόων, οι Brian Hayes jr.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!