Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Δανδάλης: «Ο ΟΦΗ δεν θα είναι απλός κομπάρσος στην Volley League»
[Gazzetta]: Δανδάλης: «Ο ΟΦΗ δεν θα είναι απλός κομπάρσος στην Volley League»

[Gazzetta]: Δανδάλης: «Ο ΟΦΗ δεν θα είναι απλός κομπάρσος στην Volley League»

Σίγουρος πως ο ΟΦΗ ανέβηκε για να μείνει, εμφανίστηκε ο πρόεδρος των Κρητικών, Γιάννης Δανδάλης.

Αρχικά ο άνθρωπος που για χρόνια δεν σταμάτησε την προσπάθεια και στο τέλος δικαιώθηκε, ανέφερε τα εξής: «Είναι τεράστια επιτυχία, όχι μόνο για το νησιώτικο βόλεϊ, αλλά και για το Ελληνικό βόλεϊ, το οποίο φεύγει σιγά-σιγά από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και έρχεται σε άλλες περιοχές».

Για την επόμενη μέρα του ΟΦΗ: «Υπάρχει ένα πλάνο από εμάς. Ο ΟΦΗ δεν θα είναι ένας απλός κομπάρσος στην Α1. Το επόμενο διάστημα, θα ξεκινήσει ο προγραμματισμός, τόσο σε διοικητική στελέχωση του τμήματος, όσο και σε αγωνιστική. Στόχος μας είναι ο ΟΦΗ να μείνει για χρόνια στην Α1. Δεν θέλουμε να είμαστε ένα σωματείο το οποίο θα περάσει απλά για μια χρονιά από την κατηγορία».

Μέσα στα δάφνες τις επιτυχίες και το γλέντι για την άνοδο, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, δεν ξέχασε και εκείνους που πρόσφεραν στο τμήμα σε δύσκολα χρόνια. Όπως είπε «αφιερώνω την άνοδο, στον προπονητή και στα παιδιά που δώσανε το εαυτό τους για 8 μήνες. Ένα μικρό κομμάτι όμως ανήκει και στους αθλητές που έχουν περάσει κατά καιρούς από τον ΟΦΗ. Και σε δύσκολες εποχές κράτησαν το σωματείο ζωντανό. Ένα κομμάτι αξίζει σε αυτούς»

Ενώ ανανέωσε το ραντεβού με τον κόσμο του ΟΦΗ, στις μεγάλες μάχες που θα δώσει ο σύλλογος, στα σαλόνια της Α1.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!