Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: «Χρειαζόμαστε 400.000€ μέχρι το τέλος της χρονιάς και τη στήριξη του Αρειανού»
[Gazzetta]: «Χρειαζόμαστε 400.000€ μέχρι το τέλος της χρονιάς και τη στήριξη του Αρειανού»

[Gazzetta]: «Χρειαζόμαστε 400.000€ μέχρι το τέλος της χρονιάς και τη στήριξη του Αρειανού»

Η ΚΑΕ Άρης εκπέμπει S.O.S., αυτό «φώναξαν» τα μέλη της υπηρεσιακής διοίκησης σε συνέντευξη Τύπου καλώντας τον Αρειανό να βοηθήσει, προσδιορίζοντας το ύψος των χρεών και αποκαλύπτοντας την πρόθεση παραχώρησης των μετοχών από τον Δημήτρη Γουλιέλμο.

Η πρώτη συνέντευξη Τύπου της υπηρεσιακής διοίκησης «έβγαλε» ειδήσεις, κυρίως όμως αποτύπωσε την πραγματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα. Αρχικά μίλησε ο πρόεδρος του δ. σ., Χάρης Παπαγεωργίου, ο οποίος υποστήριξε ότι χρειάζεται η περίσταση απαιτεί συσπείρωση λέγοντας ότι… «ο Άρης περνά μια βαθιά, πολυδιάστατη και πολυεπίπεδη κρίση. Είναι συσσωρευμένα λάθη του παρελθόντος. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο σημείο μηδέν και μια ομάδα Αρειανών είναι εδώ για να φέρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Χρειάζεται συσπείρωση γιατί είναι ο μοναδικός τρόπος αντιμετώπισης της εξαιρετικά δύσκολης κατάστασης που διαμορφώθηκε».

Στη συνέχεια πήρε τον ρόλο ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, ο οποίος απάντησε και στο συντριπτικό μέρος των ερωτήσεων. «Θέλουμε να δούμε πώς θα αντιμετωπίσουμε τα δεκάδες προβλήματα που υπάρχουν. Ο λόγος αυτής της συνέντευξης είναι να καλέσουμε τον Αρειανό αρχής γενομένης του αγώνα με το Λαύριο. Είναι ο πρώτος από τους 15 τελικούς που έχει να παίξει η ομάδα μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος. Ο Άρης βρίσκεται στη χειρότερη στιγμή της ιστορίας του. Είναι μια στιγμή η οποία απαιτεί συστράτευση όλων των δυνάμεων του Άρη και των ανθρώπων που μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα γιατί βρισκόμαστε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας κι έχουμε πολύ δύσκολο μπροστά μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!