Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Χαριστέας σε παίκτες: «Αναλάβετε τις ευθύνες σας, αδικείτε τους εαυτούς σας»
[Gazzetta]: Χαριστέας σε παίκτες: «Αναλάβετε τις ευθύνες σας, αδικείτε τους εαυτούς σας»

[Gazzetta]: Χαριστέας σε παίκτες: «Αναλάβετε τις ευθύνες σας, αδικείτε τους εαυτούς σας»

Τουλάχιστον δύο ώρες κράτησε η συνάντηση του Άγγελου Χαριστέα με τους ποδοσφαιριστές του Άρη στα αποδυτήρια όπου ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της ΠΑΕ ζήτησε απ’ όλους να αλλάξουν την εικόνα τους, ενώ άκουσε απόψεις για την εστία του προβλήματος.

Όλα όσα συνέβησαν στον Άρη στο τελευταίο 24ώρο οδήγησαν τον Άγγελο Χαριστέα στην ανάληψη πρωτοβουλιών. Η πρώτη αντίδραση του ποδοσφαιρικού διευθυντή της ΠΑΕ ήταν μια ανοιχτή συζήτηση με όλους τους παίκτες στα αποδυτήρια της ομάδας στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου. Θα ακολουθήσουν κατ’ ιδίαν συζητήσεις, σε μια προσπάθεια αναζήτησης της εστίας του προβλήματος.

Στη σημερινή (1/9) συνάντηση, ο Άγγελος Χαριστέας περισσότερο άκουσε παρά μίλησε. Για την ακρίβεια έχει μια ανοιχτή συζήτηση για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα και επιχειρήθηκε να εντοπιστεί το πραγματικό πρόβλημα. Ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της ΠΑΕ είπε στους παίκτες ότι αδικούν τους εαυτούς τους με εμφανίσεις αντίστοιχες μ’ αυτή στον Βόλο καθώς επίσης και πως άπαντες οφείλουν να προσανατολιστούν σε μια νέα αρχή με αφετηρία τον εντός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό καθώς η ομάδα είναι καλύτερη από πέρυσι αλλά δεν το αποδεικνύει. Ουσιαστικά, κάλεσε άπαντες να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Ακολούθησε η ανοιχτή συζήτηση όπου τον λόγο πήραν αρκετοί παίκτες, καταθέτοντας τις απόψεις τους για την αιτία των αγωνιστικών προβλημάτων και φυσικά της εικόνας της ομάδας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!