Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Gazzetta]: Το Audi A6 Allroad με βελτιωμένη «συνταγή» (pics)
[Gazzetta]: Το Audi A6 Allroad με βελτιωμένη «συνταγή» (pics)

[Gazzetta]: Το Audi A6 Allroad με βελτιωμένη «συνταγή» (pics)

Τα Allroad μοντέλα είναι πλέον παράδοση της Audi και το νέο A6 που μόλις παρουσιάστηκε, συνεχίζει την επέκταση της «οικογένειας».

Πίσω στο 1999, η Audi παρουσίασε το πρώτο A6 Allroad και είκοσι χρόνια μετά, το σημερινό μοντέλο συνεχίζει στα ίδια βήματα. Για χρόνια η Audi είχε την αποκλειστικότητα σε αυτή την κατηγορία, όμως σήμερα έχει να αντιμετωπίσει ικανά μοντέλα όπως η Mercedes-Benz E-Class All-Terrain και το Volvo V90 Cross Country. Μιλάμε για ένα πολυτελές station wagon με τεράστιους χώρους και ικανότητες εκτός δρόμου ενώ εξωτερικά, συγκριτικά με τα υπόλοιπα A6 Avant, ξεχωρίζει από τη μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, τα προστατευτικά για την αποφυγή «τραυματισμών» χαμηλά στο αμάξωμα σε δύσκολες συνθήκες και τις ζάντες αλουμινίου των 18 ιντσών, που μπορούν να φτάσουν έως και τις 21 ίντσες, ανάλογα με το τι θέλει ο αγοραστής.

Στο βασικό πακέτο εξοπλισμού ανήκει η αερανάρτηση που προσαρμόζει την απόσταση από το έδαφος, ανάλογα με την ταχύτητα και το επιλεγμένο πρόγραμμα οδήγησης. Στο πρόγραμμα Auto και Comfort, έχει 139 χιλιοστά από το έδαφος ενώ μπορεί να φτάσει έως και 229 χιλιοστά! Ωστόσο με αυτή την επιλογή, η ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 35 χλμ./ώρα. Μετά τα 120 χλμ./ώρα, η απόσταση από το έδαφος πέφτει στα 124 χιλιοστά και στην επιλογή Offroad, μένει στάνταρ στα 169 χιλιοστά με περιορισμό ταχύτητας στα 80 χλμ./ώρα, αν δεν επιλεγεί η ψηλότερη ρύθμιση των 229 χιλιοστών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!