Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
20 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
19 °C 8 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Άτιμη ράτσα οι Γιούγκοι, αλλά τους λατρεύω!
[Gazzetta]: Άτιμη ράτσα οι Γιούγκοι, αλλά τους λατρεύω!

[Gazzetta]: Άτιμη ράτσα οι Γιούγκοι, αλλά τους λατρεύω!

Ο Μιχάλης Λεάνης γράφει για μία χώρα που είναι αλληλένδετη με τον αθλητισμό και παίρνει θέση ενόψει του αποψινού τελικού του Eurobasket!

Συνεχίζουμε να υπάρχουμε με όλες μας τις αισθήσεις όσο ο πιτσιρικάς μέσα μας επιμένει να θυμάται. Γιατί η παιδική ηλικία είναι ο οδηγός και εμείς απλώς συνεπιβάτες στο ταξίδι της ζωής.

Ο Φρόιντ χρόνια πίσω το εξήγησε επιστημονικά και όλοι εμείς το βιώνουμε στην καθημερινότητα μας , άλλοτε ενσυνείδητα και άλλοτε (τις περισσότερες φορές) ασυνείδητα.

Το πιτσιρίκι λοιπόν στα σπλάχνα του μυαλού μας δεν μπορεί να είναι αντικειμενικό, δεν υπήρξε ποτέ του αντικειμενικό και ούτε θα υπάρξει γιατί λειτουργεί με το συναίσθημα.

Το πιτσιρίκι θέλει να πιστέψει και πιστεύει , θέλει να αγαπήσει και αγαπά, θέλει να δεθεί και δένεται κόμπο μάλιστα , μια μικρή καντιλίτσα σε κάθε λιμάνι που τον έχει οδηγήσει η πυξίδα του συναισθήματος.

 Κάθε φορά λοιπόν που σαν ενήλικες τα πράματα μπερδεύονται, ο πιτσιρικάς τρέχει πίσω, βρίσκει το άλμπουμ της ζωής, έρχεται μας συναντά, το ανοίγει διάπλατα μπροστά στα μάτια μας , προσπαθώντας να μας εξηγήσει με αυτόν τρόπο όσα μας φαίνονται ακόμα ανεξήγητα.

Έτσι έκανε και με μένα. Με συνάντησε στον δεύτερο ημιτελικό ανάμεσα στην Σερβία και στην Ρωσία βοηθώντας με να καταλάβω για μια ακόμη φορά πόσο αφόρητο και ανόητο είναι να πρέπει να είσαι αντικειμενικός όταν δεν θέλεις και εξαιτίας βιωμάτων δεν μπορείς.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!