Πέμπτη, 16 Αυγούστου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Η «ΑΘΛΟΣ» στο πλευρό της Αρσης Βαρών
[Gazzetta]: Η «ΑΘΛΟΣ» στο πλευρό της Αρσης Βαρών

[Gazzetta]: Η «ΑΘΛΟΣ» στο πλευρό της Αρσης Βαρών

Μια ελληνική εταιρεία, ολοένα και περισσότερο εξελισσόμενη στην αγορά και μάλιστα με στόχους, πέραν από τους εμπορικούς, την ανάμειξη της και τη στήριξη δηλαδή του αθλητισμού της Ελλάδας τέθηκε στο πλευρό της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών.

Η εταιρεία σχεδιασμού και παραγωγής, υψηλής ποιότητας, αθλητικού ρουχισμού ΑΘΛΟΣ θα βαδίσει από κοινού με το άθλημα των δυνατών καθ όσον τόσο οι στόχοι όσο και τα όνειρα των δύο πλευρών συμπλέουν απόλυτα.

Η διάρκεια της συνεργασίας της EOAB με την εταιρεία ΑΘΛΟΣ θα έχει αρχικά διάρκεια 1.5 έτους και ως κύριο αντικείμενο έχει τη χορηγία σε είδος τη κάλυψη των αναγκών σε αθλητικό υλικό του συνόλου των κλιμακίων των εθνικών ομάδων.

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας είναι ο κ. Θεόδωρος Βαντόλας.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών προχωρεί φέτος με ένα ακόμα σημαντικό πρόγραμμα ενίσχυσης των αθλητών και αθλητριών μας, που προέρχεται καθαρά από την συνεισφορά της ιδιωτικής πρωτοβουλίας με κύριο στόχο τη βελτίωση και την εξέλιξη των συνθηκών προετοιμασίας του έμψυχου δυναμικού του συνόλου των εθνικών μας ομάδων.

Ο κ.Θεόδωρος Βαντόλας υπήρξε σε νεαρή ηλικία πρωταθλητής κωπηλασίας στα Ιωάννινα, από όπου κατάγεται και δραστηριοποιείται σήμερα η εταιρεία ΑΘΛΟΣ.

Να τι λέει για την έναρξη της συμφωνίας:

«Είμαστε μια αμιγώς ελληνική εταιρεία και βέβαια μέσα στις προθέσεις μας υπάρχει και η ανάγκη στήριξης του ελληνικού αθλητισμού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!