Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Ο αθλητικός ψηλός και ο Μαρμπλ
[Gazzetta]: Ο αθλητικός ψηλός και ο Μαρμπλ

[Gazzetta]: Ο αθλητικός ψηλός και ο Μαρμπλ

Άλλη ομάδα χτίστηκε το καλοκαίρι, διαφορετική πορεύεται αυτή τη στιγμή και μια άλλη θα παρουσιαστεί εντελώς διαφορετική στο άμεσο μέλλον εφόσον ασφαλώς υλοποιηθεί το πλάνο που έχουν εκπονήσει στον Άρη. Σας μπερδέψαμε; Αυτό συμβαίνει με τον φετινό Άρης ο οποίος φαίνεται ότι κουβαλάει μια… κατάρα.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Έρικ Μπάκνερ ήρθε να προστεθεί στους ήδη υπάρχοντες. Δηλαδή, στην απώλεια 6-10 μηνών του Βίκτορ Σανικίντζε (σ. σ. για να δώσουμε και μια νότα αισιοδοξίας το πρόγραμμα αποκατάστασης του Γεωργιανού «προχωράει» πιο γρήγορα σε σχέση με το αναμενόμενο), στη δίμηνη απουσία του Βασίλη Καββαδά αλλά και στους τραυματισμούς 10-15 ημερών που επίσης διαχειρίστηκαν οι παίκτες όπως οι Μάικ Τζένκινς, Ντέβιν Μαρμπλ και Μιχάλης Τσαϊρέλης.

Στον Άρη ήταν υποψιασμένοι για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Έρικ Μπάκνερ, κανείς περίμενε όμως την ιατρική διάγνωση και την απουσία τριών μηνών. Η απόφαση προσωρινής αντικατάστασης του Αμερικανού λήφθηκε λίγο μετά την ήττα από τη Μονακό, αρχικά όμως οι «κίτρινοι» βγήκαν στην αγορά προσφέροντας συμβόλαιο ενός μήνα.

Τα πάντα άλλαξαν έπειτα από την επίσημη ενημέρωση του ιατρικού επιτελείου. Πλέον ο Άρης ψάχνει παίκτη για συνεργασία τουλάχιστον τριών μηνών, ήδη εξετάζονται αρκετές περιπτώσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!