Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Οι αθλητικές ομοσπονδίες ξεκινούν αγώνα κατά της πώλησης του ΟΑΚΑ
[Gazzetta]: Οι αθλητικές ομοσπονδίες ξεκινούν αγώνα κατά της πώλησης του ΟΑΚΑ

[Gazzetta]: Οι αθλητικές ομοσπονδίες ξεκινούν αγώνα κατά της πώλησης του ΟΑΚΑ

Την αντίθεση τους εξέφρασαν οι αθλητικές ομοσπονδίες που στεγάζονται στο ΟΑΚΑ, στην πιθανή πώληση του, χωρίς να υπάρχει πρόβλεψη για να στεγαστούν αλλού, οι αθλητές και οι αθλήτριες που προπονούνται σε αυτό!

Εγινε συνάντηση των ομοσπονδιών που έχουν στέγη στο ΟΑΚΑ κι όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, θα ξεκινήσουν και μία σειρά ενεργειών για να εκφράσουν ανοιχτά την αντίθεση τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή:

Συνάντηση με τους Προέδρους των Αθλητικών Ομοσπονδιών που στεγάζονται στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών, είχαν σήμερα ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος και ο Γενικός Γραμματέας Μανώλης Κολυμπάδης.
Κεντρικό θέμα συζήτησης ήταν η διαφαινόμενη αλλαγή του νομικού καθεστώτος λειτουργίας του ΟΑΚΑ, από Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου σε Κεφαλαιακή Ανώνυμη Εταιρεία, γεγονός που θα έχει δυσάρεστες συνέπειες για το μέλλον των Ομοσπονδιών και των αθλημάτων που στεγάζονται στο συγκεκριμένο χώρο.
Ανταλλάχθηκαν χρήσιμες απόψεις και εκφράστηκε η διαφωνία στην πιθανή πώληση του ΟΑΚΑ με παράλληλη απομάκρυνση από το χώρο, όλων των Αθλητικών Ομοσπονδιών και των αθλημάτων τους.
Οι εκπρόσωποι των αθλημάτων που συμμετείχαν στη συνάντηση, τόνισαν ότι συμφωνούν στην αξιοποίηση του Ολυμπιακού Σταδίου χωρίς όμως να υπάρχει αρνητικό αντίκτυπο στον ερασιτεχνικό αθλητισμό που έχει δεχθεί πολλά και σημαντικά πλήγματα από τότε που ξέσπασε η οικονομική κρίση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!