Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Gazzetta]: Arteon, η πολυτελής limo της VW (video)
[Gazzetta]: Arteon, η πολυτελής limo της VW (video)

[Gazzetta]: Arteon, η πολυτελής limo της VW (video)

Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια για τη γερμανική εταιρεία. Με το εντυπωσιακό Arteon, προσφέρει ένα μοντέλο κύρους για τους νοσταλγούς και του Phaeton και του CC.

Τρεις μήνες πριν από την παγκόσμια πρεμιέρα του στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, η Volkswagen μας δίνει μια πρώτη εντύπωση, στην ουσία ένα περίγραμμα του νέου κορυφαίου της μοντέλου με την ονομασία Arteon. Το μοντέλο τοποθετείται πάνω από το Passat και στην ουσία καλύπτει το κενό τόσο του παλαιότερου Phaeton, όσο και του Passat CC του οποίου σταμάτησε η παραγωγή.

Όπως εύκολα μπορεί να διακρίνει κανείς, η νέα μεγάλη λιμουζίνα της Volkswagen διατηρεί την κουπέ σχεδίαση του CC και έρχεται ως αντίπαλος της σειράς 4 GrandSport της BMW. Ταυτόχρονα, το μοντέλο θα εισάγει επίσης μια νέα εταιρική εικόνα στο εμπρός μέρος με μια ιδιαίτερα εκφραστική, οριζόντιας τοποθέτησης μάσκας. Οι γραμμές της οποίας εκτείνονται έως ότου συναντήσουν τους εμπρός προβολείς τρισδιάστατης σχεδίασης με φωτιστικά σώματα LED.

Το fastback αμάξωμα έχει σχεδιαστεί για να εντυπωσιάζει όχι μόνο αισθητικά, αλλά και πρακτικά. Αυτό σημαίνει ότι παρά την μεγάλη κλίση της οροφής και το χαμηλό προφίλ, ο χώρος τόσο για τους επιβάτες, όσο και για τις αποσκευές, θα είναι από τους πιο άνετους στη μεγάλη – μεσαία κατηγορία.

Το όνομα Arteon -με την έμφαση στην πρώτη συλλαβή- αποτελείται από δύο συνθετικά μέρη: Το «Art» (τέχνη), χαρακτηρίζει τις αρμονικές γραμμές και το συναίσθημα που αποπνέει το αμάξωμα. Η κατάληξη «EON» προσδιορίζει, με τον ίδιο τρόπο όπως και κορυφαίο μοντέλο της Volkswagen για την κινεζική αγορά, την Phideon, το νέο μοντέλο ως ένα εκπρόσωπο κύρους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!