Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Οι αριθμοί του πανελλήνιου πρωταθλήματος στίβου
[Gazzetta]: Οι αριθμοί του πανελλήνιου πρωταθλήματος στίβου

[Gazzetta]: Οι αριθμοί του πανελλήνιου πρωταθλήματος στίβου

Ένα ρεκόρ αγώνων, δύο πανελλήνια ρεκόρ Κ20, ένα νταμπλ και μια σειρά από εξαιρετικές επιδόσεις ήταν μόνο ορισμένα από αυτά που έγιναν στο διήμερο της δράσης στην Πάτρα και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών.

Αλλο ένα πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών πέρασε στην ιστορία και μαζί του μπήκαν ήδη στον ιστορία οι κορυφαίες στιγμές της φετινής διοργάνωσης.

Ένα ρεκόρ αγώνων, δύο πανελλήνια ρεκόρ Κ20, ένα νταμπλ και μια σειρά από εξαιρετικές επιδόσεις ήταν μόνο ορισμένα από αυτά που έγιναν στο διήμερο της δράσης στην Πάτρα και καθόρισαν τη διοργάνωση. Σε γενικές γραμμές το επίπεδο των αγώνων ήταν καλύτερο από εκείνο του 2018 βάσει των επιδόσεων που σημείωσαν οι νικητές και οι νικήτριες στα περισσότερα αγωνίσματα. Η Κατερίνα Στεφανίδη ήταν εκείνη που ξεπέρασε τα 4,83 μ. και πέτυχε το ρεκόρ διοργάνωσης, αφού βελτίωσε το δικό της 4,81 μ., ενώ ο Μίλτος Τεντόγλου για ακόμη χρονιά ήταν εντυπωσιακός με άλμα στα 8,22 μ., που μπορεί να μην ήταν το άλμα που θα ήθελε, ήταν όμως μία ακόμη απόδειξη, της σταθερότητας και της αξιοπιστίας του.

Οι έξι άλτριες πάνω από τα 6,00 μ στο μήκος γυναικών, οι τέσσερις αθλήτριες κάτω από τα 60.00 στα 400 μ. εμπ., οι επιδόσεις των αθλητών στο μήκος των Ανδρών και το ύψος γυναικών, αλλά και οι καλές εμφανίσεις των δρομέων των μεσαίων αποστάσεων ήταν από τα ενθαρρυντικά του διημέρου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!