Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Ο Άρης θέλει να κάνει αλλαγές στο Παλέ
[Gazzetta]: Ο Άρης θέλει να κάνει αλλαγές στο Παλέ

[Gazzetta]: Ο Άρης θέλει να κάνει αλλαγές στο Παλέ

Ο Άρης θέλει να προχωρήσει σε συγκεκριμένες βελτιωτικές κινήσεις σε χώρους στο Παλέ προς όφελος των αθλητών ενώ επανήλθε η σκέψη για πτυσσόμενη κερκίδα.

Κάθε σκέψη για βελτιωτική κίνηση στο Παλέ ουσιαστικά «γκρεμίζεται» πάνω στο ότι το γήπεδο δεν ανήκει στην ΚΑΕ Άρης. Όπως έχει σημειώσει το gazzetta.gr, ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία συζήτησης για την παραχώρησης της κεντρικής σάλας κι άλλων χώρων του γηπέδου. Στον Άρη πάντως δείχνουν αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε κάποιες τομές με απώτερο σκοπό τη διευκόλυνση των αθλητών αλλά και τις συνθήκες λειτουργίας του αγωνιστικού τμήματος. Επί του παρόντος ολοκληρώνεται το στάδιο της μελέτης και στη συνέχεια θα τεθεί προς συζήτηση με την επιτροπή του Αλεξανδρείου.

Αυτό που σίγουρα θέλει να κάνει ο Άρης είναι να μετατρέψει την VIP αίθουσα – η οποία βρίσκεται ακριβώς δίπλα από την αντίστοιχη των συνεντεύξεων Τύπου – σε χώρο ανάπαυσης και διασκέδασης των αθλητών. Το πλάνο προβλέπει ριζικές αλλαγές στον χώρο ο οποίος επίσης θα χρησιμοποιείται και για να γευματίζει όλη η ομάδα μαζί.

Μια δεύτερη σκέψη είναι η τοποθέτηση πτυσσόμενης κερκίδας μπροστά από το βοηθητικό γήπεδο του Αλεξανδρείου. Το συγκεκριμένο θέμα είχε τεθεί και επί ημερών Νίκου Λάσκαρη, δίχως να προχωρήσει. Τώρα επανέρχεται με σκοπό να υπάρξει μικρή αύξηση των θέσεων κυρίως για τα εμπορικά παιχνίδια.

Αυτές οι δύο αλλαγές θα τεθούν προς συζήτηση στο τέλος του μήνα και με απώτερο σκοπό να γίνουν οι σχετικές ενέργειες τον Σεπτέμβριο ούτως ώστε να είναι έτοιμο το Παλέ στην έναρξη του επόμενου Πρωταθλήματος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!