Σάββατο, 20 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Ο Άρης κοιτάζει τον εαυτό του
[Gazzetta]: Ο Άρης κοιτάζει τον εαυτό του

[Gazzetta]: Ο Άρης κοιτάζει τον εαυτό του

Ο Βασίλης Βλαχόπουλος γράφει για τον μεταγραφικό… οργασμό του Άρη αλλά και για τη θρασύτητα αυτών που κουνούν το δάχτυλο για την ψήφο στην ανάδειξη νέου προέδρου στη Superleague.

Είναι σπουδαίο για κάθε άνθρωπο ή οργανισμό να μαθαίνει από τα λάθη του και κυρίως να μην τα επαναλαμβάνει. Αυτό αποδεικνύει ο Άρης εδώ κι αρκετούς μήνες, μέσα από την εφαρμογή του αγωνιστικού σχεδίου της επόμενης χρονιάς και την έναρξη διαπραγματεύσεων επί των δύσκολων μεταγραφικών υποθέσεων. Πέρυσι άργησε πολύ με συνέπεια να γίνουν και άστοχες επιλογές ή μάλλον επιλογές δίχως βαθύ ψάξιμο. Φέτος δεν σκοπεύει να κάνει το ίδιο. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα βγει νικητής μέσα από τη διαδικασία των διαπραγματεύσεων, αλλά η μεθοδολογία του δείχνει την ύπαρξη πλάνου και σοβαρότητα.

Από τον περασμένο Νοέμβριο, οι «κίτρινοι» άνοιξαν τον φάκελο του Ματέο Γκαρσία, ελπίζουν ότι θα αποκτήσουν τα δικαιώματα του αθλητή, σε κάθε περίπτωση όμως απαιτούν να ξέρουν μέχρι το τέλος του μήνα. Γι’ αυτόν τον λόγο έγινε το ταξίδι του Ντίνου Διαμαντόπουλου στην Ισπανία και φυσικά πραγματοποιήθηκαν οι συναντήσεις με την ηγεσία της Λας Πάλμας. Τα όσα ειπώθηκαν στην πορεία από την ίδια την ισπανική ομάδα (προφανέστατα) είναι προϊόντα επικοινωνιακής πολιτικής και με ξεκάθαρο στόχο να πιάσουν τον στόχο των τριών εκατομμυρίων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!