Κυριακή, 27 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Αρχίζει το πρωτάθλημα στην υπερπήδηση εμποδίων!
[Gazzetta]: Αρχίζει το πρωτάθλημα στην υπερπήδηση εμποδίων!

[Gazzetta]: Αρχίζει το πρωτάθλημα στην υπερπήδηση εμποδίων!

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται αυτό το τριήμερο, 20 – 22 Απριλίου η έναρξη του Πρωταθλήματος στο άθλημα της Υπερπήδησης Εμποδίων.

Ο 1ος αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας στο Μαρκόπουλο, στο Ολυμπιακό ιπποδρόμιο με άμμο, με τη συμμετοχή των κορυφαίων Ελλήνων ιππέων και αμαζόνων από όλη την Ελλάδα.

Ο 1ος αγώνας Πρωταθλήματος θα αρχίσει στις 13.00 την πρώτη ημέρα και περιλαμβάνει τους πρώτους γύρους των κατηγοριών Νεολέκτων Ίππων 4-5 ετών, 6 ετών και 7 ετών και τρία αγωνίσματα ελεύθερης συμμετοχής ύψους 1.05μ., 1.15μ. και 1.25-1.30μ. Την δεύτερη ημέρα ο αγώνας θα αρχίσει στις 10.00 και περιλαμβάνει τους 2ους γύρους των κατηγοριών νεολέκτων ίππων, την κατηγορία παίδων και την Δ ύψους 1.15μ, την Κατηγορία Α ύψους 1.40μ., και τις κατηγορίες Αμαζόνων και ΓΒ ύψους 1.25μ. Την τρίτη και τελευταία ημέρα το πρόγραμμα θα αρχίσει επίσης στις 10.00 με τέσσερις κατηγορίες την Γ ύψους 1.20μ, την Εφήβων και την Β ύψους 1.30μ, την Κατηγορία Νέων Ιππέων ύψους 1.35μ. και την Κατηγορία Ενηλίκων ύψους 1.45μ.

Πρωταθλητής στην Κατηγορία Ενηλίκων θα αναδειχθεί ο αθλητής που θα συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία στους δύο αγώνες πρωταθλήματος και τον τελικό. Αντίθετα στις υπόλοιπες κατηγορίες Παίδων, Εφήβων και Νέων Ιππέων οι Πρωταθλητές θα αναδειχθούν μόνο στον τελικό αγώνα του Μαΐου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!