Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Απολύθηκε ο Δήμας από τον Μίλωνα, αναστολή λειτουργίας του τμήματος
[Gazzetta]: Απολύθηκε ο Δήμας από τον Μίλωνα, αναστολή λειτουργίας του τμήματος

[Gazzetta]: Απολύθηκε ο Δήμας από τον Μίλωνα, αναστολή λειτουργίας του τμήματος

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο χώρο της άρσης βαρών με αφορμή το θετικό δείγμα αρσιβαρίστριας. Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Μίλωνα, ο βοηθός ομοσπονδιακού προπονητή, Οδυσσέας Δήμας αποδεσμεύτηκε από τη θέση του προπονητή, ενώ ο σύλλογος αποφάσισε να αναστείλει προσωρινά τη λειτουργία του τμήματος άρσης βαρών.

Αφορμή για τις αποφάσεις αυτές του διοικητικού συμβουλίου ήταν το θετικό δείγμα αθλήτριας του συλλόγου, η οποία είχε επιλεγεί και για την προ-Μεσογειακή ομάδα (διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ ). Η αθλήτρια είχε δώσει δείγμα ούρων στη διάρκεια της αγωνιστικής συνάντησης εθνικών ομάδων Ανδρών-Γυναικών για πρόκριση στους Μεσογειακούς Αγώνες 2018 στις 16/03/2018.

Το gazzetta.gr σε επικοινωνία που είχε με τον Οδυσσέα Δήμα, ο οποίος ήταν προπονητής της τόσο στον Μίλωνα, όσο και στην προ-Μεσογειακή ομάδα, αρνήθηκε ότι την γνωρίζει, σημειώνοντας ότι πρόκειται για αθλήτρια του cross-fit (διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ τις δηλώσεις του).

Οι εξελίξεις οδήγησαν το διοικητικό συμβούλιο του Μίλωνα σε έκτακτο σύσκεψη, στη διάρκεια της οποία αποφασίστηκε να απομακρυνθεί ο Οδυσσέας Δήμας, ενώ παράλληλα αποφάσισαν να αναστείλουν τη λειτουργία του τμήματος άρσης βαρών επ’ αόριστο.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Μιχάλης Σακελλαρίδης δήλωσε στο gazzetta.gr: «Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου αποφασίσαμε τη διακοπή συνεργασία με τον κύριο Δήμα και την προσωρινή αναστολή του τμήματος. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να αμαυρώσει την ιστορία και το όνομα του συλλόγου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!