Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
11 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
9 °C 6 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Αποφασισμένος να το πάει ως το τέλος ο Πανιώνιος
[Gazzetta]: Αποφασισμένος να το πάει ως το τέλος ο Πανιώνιος

[Gazzetta]: Αποφασισμένος να το πάει ως το τέλος ο Πανιώνιος

«Πατώντας» στο δεδικασμένο Κηφισιά-Λαύριο, ο Πανιώνιος θα τραβήξει μέχρι τέλους την υπόθεση για τα τελευταία 45” της κανονικής διάρκειας του αγώνα με την Κύμη.

Αποφασμένοι να το πάνε μέχρι το τέλος οι άνθρωποι του Πανιωνίου.

Οι «κυανέρυθροι» κατέθεσαν ένσταση για τα τελευταία 45” της κανονικής διάρκειας του αγώνα με την Κύμη και ζητούν επανάληψη των τελευταίων δευτερολέπτων , «πατώντας» στο δεδικασμένο του Κηφισιά-Λαύριο.

Τότε, η ομάδα των Βορείων Προαστίων είχε ζητήσει την επανάληψη των τελευταίων 27.5” του αγώνα που έγινε στις 24/10/15. Ο Αθλητικός Δικαστής αρχικά είχε απορρίψει αυτό το αίτημα, η Κηφισιά έκανε έφεση και το ΑΣΕΑΔ τη δικαίωσε και έγιναν τα τελευταία δεύτερα του αγώνα με το Λαύριο στις 18/01/16. Το Λαύριο κατέθεσε προσφυγή κατά του κύρους του αγώνα στο αρμόδιο όργανο, αλλά αυτή απορρίφθηκε.

Στον Πανιώνιο δεν έχουν κανένα πρόβλημα να περιμένουν ακόμα και… 87 ημέρες, όπως έγινε στην παραπάνω περίπτωση και θα εμμείνουν στην θέση τους μέχρι τέλους. Άλλωστε, κατέθεσαν σήμερα (05/12) παράβολο, ζητώντας επισήμως την επανάληψη αυτή και υπάρχουν πολύ σοβαρές πιθανότητες να δικαιωθούν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!