Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Οι αποχωρήσεις των ξένων, τα συμβόλαια τους και η αναγκαία άρση του ban
[Gazzetta]: Οι αποχωρήσεις των ξένων, τα συμβόλαια τους και η αναγκαία άρση του ban

[Gazzetta]: Οι αποχωρήσεις των ξένων, τα συμβόλαια τους και η αναγκαία άρση του ban

Λάκι Τζόουνς και Ραμόν Χάρις έκλεισαν τον κύκλο των αποχωρήσεων από τον Άρη και τη Θεσσαλονίκη γνωρίζοντας ότι ουσιαστικά δεν υφίσταται ενδεχόμενο παραμονής τους στην ομάδα.

Τούτο έρχεται σε πλήρη αντίθεση της διάρκειας των συμβολαίων που υπέγραψαν το περασμένο καλοκαίρι όλοι οι ξένοι της φετινής ομάδας, αλλά και της βεβαιότητας όλων σχετικά με το επίπεδο ανταπόκρισής τους στις απαιτήσεις. Για την ακρίβεια, πριν από περίπου έναν χρόνο και με τη λογική του… «δεν υποκύπτω σε εκβιασμούς» σε ότι αφορά την άρση της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών, η ΚΑΕ Άρης είχε προχωρήσει στην υπογραφή συμβολαίων διάρκειας δύο χρόνων με όλους τους ξένους. Σε όλες τις συμβάσεις συμπεριλήφθηκαν και όροι αποδέσμευσης οι οποίοι κυμαίνονται από 5.000 έως και 15.000 ευρώ. Η κάθε πλευρά έχει δηλαδή το δικαίωμα να «βγει» από το συμβόλαιο, καταβάλλοντας το ποσό αποδέσμευσης που αναγράφεται σ’ αυτό. Εκτός κι αν βρεθεί λύση σαν αυτή που δόθηκε επί της περίπτωσης του Μπορίς Νταλό όπου αποφασίστηκε η λύση του συμβολαίου και ο παίκτης συνεχίζει την καριέρα του στη Νανσί.

Στον επαγγελματικό αθλητισμό ισχύει το ρητό… «ποτέ μη λες ποτέ», είναι αλήθεια όμως ότι οι πιθανότητες διασταύρωσης των δρόμων Λάκι Τζόουνς, Ραμόν Χάρις, Γκάρι ΜακΓκι (σ. σ. είναι ο μοναδικός που παραμένει στη Θεσσαλονίκη), Μαϊκάλ Κάιζερ και Γκάρι Μπελ με τον Άρη δεν είναι αρκετές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!