Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Gazzetta]: Aπό την 1η Σεπτεμβρίου όλα τα αυτοκίνητα της PSA με νέες προδιαγραφές ρύπων
[Gazzetta]: Aπό την 1η Σεπτεμβρίου όλα τα αυτοκίνητα της PSA με νέες προδιαγραφές ρύπων

[Gazzetta]: Aπό την 1η Σεπτεμβρίου όλα τα αυτοκίνητα της PSA με νέες προδιαγραφές ρύπων

Ο Όμιλος PSA είναι για ακόμη μια φορά ένα βήμα μπροστά λόγω εναρμόνισης με τις αυστηρές προδιαγραφές SCR καθώς τα επιβατικά Peugeot, Citroën και DS πληρούν τις νέες προδιαγραφές εκπομπών ρύπων Euro 6EURO 6d-TEMP-EVAP-ISC.

Ο Nicolas Morel, Executive Vice President ποιοτικού ελέγχου των οχημάτων του Ομίλου PSA επιβεβαιώνει: «Ο Όμιλος PSA ήταν ένας από τους ελάχιστους κατασκευαστές αυτοκινήτων που ήταν έτοιμοι να παραδώσουν οχήματα ήδη από την 1η Σεπτεμβρίου 2018, σύμφωνα με το πρώτο σκέλος της νέας διαδικασίας δοκιμών WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure). Εδώ και ένα χρόνο, ο Όμιλος PSA είναι και πάλι έτοιμος να παραδώσει οχήματα ακολουθώντας τις νέες προδιαγραφές και εγκρίσεις τύπου για όλα τα επιβατικά αυτοκίνητα. Χάρη στις τεχνολογικές μας επιλογές όσον αφορά τη διαχείριση των εκπομπών ρύπων των οχημάτων μας, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας οχήματα φιλικά προς το περιβάλλον και συμβατά με τις νέες οδηγίες».

Οι στόχοι σχετικά με τις μετρήσεις των εκπομπών ρύπων στα επιβατικά αυτοκίνητα έγιναν ακόμη πιο αυστηροί από 1η Σεπτεμβρίου 2019, ενσωματώνοντας τις εξής προσθήκες:

Δοκιμή για Εκπομπές Πραγματικής Οδήγησης: αυτή η δοκιμή καθορίζει την αποδεκτή απόκλιση μεταξύ των επιβλαβών εκπομπών (NOx, PN) που έχουν μετρηθεί σε συνθήκες πραγματικής οδήγησης και των εκπομπών που έχουν μετρηθεί σύμφωνα με τη νέα διαδικασία πιστοποίησης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!