Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Gazzetta]: Απειλεί με δίωξη τη Volkswagen η βρετανική κυβέρνηση
[Gazzetta]: Απειλεί με δίωξη τη Volkswagen η βρετανική κυβέρνηση

[Gazzetta]: Απειλεί με δίωξη τη Volkswagen η βρετανική κυβέρνηση

Η βρετανική κυβέρνηση απειλεί με δίωξη τη Volkswagen για το σκάνδαλο με τις εκπομπές των ρύπων και χαρακτηρίζει απαράδεκτη τη στάση της γερμανικής μάρκας.

Μεγάλο… μπλέξιμο για τη Volkswagen, μετά το σκάνδαλο με τις εκπομπές των ρύπων. Η γερμανική μάρκα έχει να αντιμετωπίσει και τη βρετανική κυβέρνηση, η οποία την απειλεί με δίωξη και χαρακτηρίζει απαράδεκτη τη στάση της γερμανικής μάρκας απέναντι στους πελάτες της.

«Η κυβέρνηση θα συνεχίσει τη μάγια την αποζημίωση των πελατών στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη δουλειά για να εξασφαλίσει ότι η απάτη της Volkswagen θα αντιμετωπιστεί με τις προβλεπόμενες συνέπειες. Οι αρχές δίωξης απ’ όλη την Ευρώπη έχουν συναντηθεί για να συζητήσουν και συντονίσουν τις έρευνές τους.

Οι αρμόδιοι είναι μέρος αυτών των προσπαθειών και συνεχίζουν την πρόοδο σε αυτές τις έρευνες. Καταλαβαίνουμε ότι οι έρευνες στη Γερμανία (όπου έχει τη βάση του το Volkswagen Group και εξελίσσονται οι κινητήρες) απαιτούν την ανασκόπηση και αξιολόγηση τεράστιων ποσοτήτων υλικού.

Η κυβέρνηση θέλει να εξασφαλίσει ότι το Volkswagen Group θα υποστεί τις νόμιμες συνέπειες τον επιδέξιο χειρισμό των δοκιμών στις εκπομπές των ρύπων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!