Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
12 °C 9 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
9 °C 13 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Gazzetta]: Απαράλλαχτη μόνο η τιμή για το Dacia Duster
[Gazzetta]: Απαράλλαχτη μόνο η τιμή για το Dacia Duster

[Gazzetta]: Απαράλλαχτη μόνο η τιμή για το Dacia Duster

Από 13.670€ ξεκινάει να πωλείται στην ελληνική αγορά το νέο Dacia Duster που σημαίνει πως η τιμή παρέμεινε σταθερή, παρά όλες τις αλλαγές.

Πριν μερικούς μήνες το νέο Dacia Duster συνδύαζε την είσοδό του στη δεύτερη γενιά του με μια σπουδαία διαφήμιση της Ελλάδας διεθνώς, καθώς η παγκόσμια παρουσίασή του είχε γίνει στο Διόνυσο και τα εντυπωσιακά λατομεία. Σε ένα περιβάλλον που αποδείχτηκε ιδανικό για να ξεδιπλώσει το Duster όλα του τα χαρίσματα, το δημοφιλέστερο μοντέλο της Dacia σφράγισε την μετάβαση της φίρμας σε πιο ποιοτικές επιλογές και πιο all around λύσεις για την πρακτικότητα και την άνεση.

Τώρα ξεκινά η διάθεσή του και στη χώρα μας και το πιο ενδιαφέρον από όλα όσα έχει να προσφέρει το δεύτερης γενιάς, Dacia Duster είναι αναμφίβολα η τιμολογιακή πολιτική της φίρμας. Αυτό γιατί το διατηρεί τα επίπεδα της πρώτης γενιάς και έτσι το μοντέλο με τον βενζινοκινητήρα στην entry level εξοπλιστική έκδοση προσελκύει τους υποψήφιους πελάτες χάρη στις 13.670€.

Στην κορυφή βρίσκεται το diesel με τον 1.5 κινητήρα που αποδίδει 110 ίππους και διαθέτει τετρακίνηση με κόστος 19.130€. Ανάμεσα στην φθηνότερη και την ακριβότερη έκδοση υπάρχουν συνολικά έξι επιλογές για τους κινητήρες βενζίνης, τρεις δικίνητες και άλλες τόσες τετρακίνητες, ενώ στο πετρέλαιο προστίθεται και το αυτόματο κιβώτιο και συνολικά υπάρχουν επτά εκδόσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!