Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
12 °C 0 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Η απάντηση της εταιρείας security για τον τελικό στον Βόλο
[Gazzetta]: Η απάντηση της εταιρείας security για τον τελικό στον Βόλο

[Gazzetta]: Η απάντηση της εταιρείας security για τον τελικό στον Βόλο

Η εταιρεία security που είχε αναλάβει τον τελικό του Κυπέλλου στο Βόλο έκανε γνωστή την θέση της σχετικά με τις πληροφορίες που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα.

Με αφορμή και το δημοσίευμα του Gazzetta.gr περί αλλαγής γραφείων της εταιρείας και προβλημάτων λόγω έρευνας της Εισαγγελείας του Βόλου η εταιρεία security που ήταν αρμόδια για τον τελικό του Κυπέλλου έκανε γνωστή την θέση της, επιδιώκοντας να δώσει απαντήσεις και να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Η εταιρεία αρχικά βασίζεται στο ότι υπεύθυνη κατά Νόμο για υλοποίηση μέτρων ασφαλείας σε αγώνες είναι η αστυνομία και στέκεται στον κανονισμό ασφαλείας της ΕΠΟ και το άρθρο 29 και ότι εταιρείες security κάνουν μόνο πρόληψη και τίποτε άλλο. Στον τελικό στον Βόλο όπως τονίζεται σχετικά από την εταιρεία διέθεσε όλο το προσωπικό της και επειδή υπήρχε αδυναμία χρησιμοποίησης τοπικών εταιρειών έφεραν με πούλμαν από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη φύλακες, αρχιφύλακες αλλά και επόπτες. Κάλυψαν μέχρι και την αξίωση της τροχαίας για παρκαδόρους, αν και κάτι τέτοιο θα μπορούσε να μην το είχε πράξει.
Η εταιρεία αναφέρει ακόμα ότι δεν κλήθηκε ποτέ από την Εισαγγελεία Βόλου και το τμήμα Αθλητικής Βίας για να καταθέσει το τι έγινε στον τελικό και ότι δεν έχει σε βάρος της ποινικές διώξεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!