Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Ανταλλαγή εγγράφων μεταξύ ΑΣ ΠΑΟΚ-Καραμάνου
[Gazzetta]: Ανταλλαγή εγγράφων μεταξύ ΑΣ ΠΑΟΚ-Καραμάνου

[Gazzetta]: Ανταλλαγή εγγράφων μεταξύ ΑΣ ΠΑΟΚ-Καραμάνου

Σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων και διόρθωσης σημείων του μνημονίου συνεργασίας βρίσκονται ΑΣ ΠΑΟΚ και Γιώργος Καραμάνος.

Οι επαφές του Ερασιτέχνη με τον Γιώργο Καραμάνο γίνονται πάνω σ’ ένα διαπραγματευτικό τραπέζι και δεν χαρακτηρίζονται από ταχύτητα κινήσεων. Στις αρχές της εβδομάδας, η πλευρά των ενδιαφερόμενων επιχειρηματιών πήρε το μνημόνιο στα χέρια της, προχώρησε σε συγκεκριμένες αλλαγές και το έστειλε πίσω στον ΑΣ. Κάτι αντίστοιχο προβλέπεται να κάνει και ο Ερασιτέχνης και μένει να φανεί αν οι δύο πλευρές θα καταλήξουν σε συμφωνία η οποία θα αφορά την παραχώρηση του μάνατζμεντ της ΚΑΕ.

Πλέον όμως, στο όλο σκηνικό μπαίνει και το ενδεχόμενο κατάθεσης πρότασης για την αγορά του 51% των μετοχών της εταιρίας. Αυτή η πληροφορία διαρρέει από το περιβάλλον του κ. Καραμάνου, δεν αποκλείεται να αποτελεί κομμάτι της διαπραγματευτικής τακτικής καθώς είναι δεδομένο ότι παράλληλα με τις συζητήσεις με την πλευρά των συγκεκριμένων επιχειρηματιών, ο ΑΣ εξετάζει κι άλλες λύσεις.

Πέραν τούτου, ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ επιδιώκει να κερδίσει χρόνο έχοντας κατά νου την κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη καθώς θέλει την άποψή του αλλά και να είναι σίγουρος για τις προθέσεις του. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη μέσα στις επόμενες ώρες και είναι σαφές ότι η δική του στάση θα καθορίσει εξελίξεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!