Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Αναβολή για τις 10 Ιανουαρίου η συνεδρίαση της ΕΕΑ για το ΠΑΟΚ-Ξάνθη
[Gazzetta]: Αναβολή για τις 10 Ιανουαρίου η συνεδρίαση της ΕΕΑ για το ΠΑΟΚ-Ξάνθη

[Gazzetta]: Αναβολή για τις 10 Ιανουαρίου η συνεδρίαση της ΕΕΑ για το ΠΑΟΚ-Ξάνθη

Ο Ολυμπιακός ζήτησε το συντομότερο δυνατόν την συνεδρίαση, ΠΑΟΚ και Ξάνθη ήθελαν περισσότερο χρόνο και η ΕΕΑ θα ζητήσει έξτρα στοιχεία.

Οπως αναμενόταν και όπως σας είχαμε γράψει από χθες υπήρξε αναβολή της συνεδρίασης της ΕΕΑ λόγω της αποχής των δικηγόρων για την υπόθεση ΠΑΟΚ-Ξάνθη.

Ετσι το μόνο που περιμέναμε να γίνει γνωστό ήταν πότε θα οριστεί η νέα συνεδρίαση. Αυτή ορίστηκε για τις 10 Ιανουαρίου με την ΕΕΑ να κάνει γνωστό πως δεν θα υπάρξει άλλη αναβολή και ταυτόχρονα θα δοθούν σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές τα στοιχεία. Ο ΠΑΟΚ τόνισε πως ζήτησε άδεια για να εκδικαστεί ξεχωριστά η υπόθεση σήμερα λόγω της αποχής με τον Ολυμπιακό να λέει πως δεν έκανε κάποιο αίτημα ο Δικέφαλος του Βορρά.

Ο Ολυμπιακός από την μεριά του ζήτησε να γίνει η συνεδρίαση το συντομότερο δυνατόν, ο ΠΑΟΚ με την Ξάνθη από την πλευρά τους ήθελαν περισσότερο ταυτόχρονα και ταυτόχρονα η ΕΕΑ θα συζητήσει έξτρα στοιχεία. Μάλιστα θα κληθούν και άλλοι για να δώσουν το παρών στην συνεδρίαση της 10ης Ιανουαρίου, εκτός δηλαδή από ΠΑΟΚ, Ξάνθη και Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να μελετήσει όλα τα έγγραφα και εκκρεμούν κάποια από την ΕΠΟ και την Λίγκα για να πάνε στις εμπλεκόμενες πλευρές. Την ΠΑΕ Ολυμπιακός εκπροσώπησαν οι Χατζησαββάογλου και Καρπετόπουλος, την ΠΑΕ ΠΑΟΚ οι Μπίρδας, Μαυρομάτης και την ΠΑΕ Ξάνθη ο Στράτος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!