Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Ανάλυση: Πόσο… μακριά πηγαίνει το Παγκόσμιο Κύπελλο; (graphs)
[Gazzetta]: Ανάλυση: Πόσο… μακριά πηγαίνει το Παγκόσμιο Κύπελλο; (graphs)

[Gazzetta]: Ανάλυση: Πόσο… μακριά πηγαίνει το Παγκόσμιο Κύπελλο; (graphs)

Μελετώντας τα στοιχεία της Statathlon, το gazzetta.gr παρουσιάζει τα δεδομένα που διαμορφώνει η απόσταση και τις επιδόσεις των χωρών που κατέκτησαν το τρόπαιο Ζιλ Ριμέ στο παρελθόν σε μακρινή γεωγραφική απόσταση.

Μόλις τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από τη νίκη της Γερμανίας στη Βραζιλία, η οποία την κατέστησε ως την πρώτη ευρωπαϊκή εθνική ομάδα που κερδίζει το τρόπαιο σε διοργάνωση στη Λατινική Αμερική. Το μοτίβο ως τότε ήθελε τις χώρες της Γηραιάς Ηπείρου να μην καταφέρνουν να φτάσουν ως το τέλος του δρόμου, όσο σπουδαίες κι αν υπήρξαν.

Ο σκοπός της έρευνας επικεντρώνεται στη συλλογή δεδομένων από τέσσερις μεγάλες εθνικές ομάδες, τη Βραζιλία, τη Γερμανία, την Αργεντινή και την Ιταλία και στη μελέτη σχετικά με τις επιδόσεις τους ανά διοργάνωση, που διεξάγεται σε ποικίλες χώρες και ηπείρους. Τα στοιχεία προέρχονται από όλα τα Παγκόσμια Κύπελλα από το 1958 κι έπειτα, με εξαίρεση τα Μουντιάλ που διοργάνωσε κάποια απ’ αυτές τις χώρες.

Κάθε δεδομένο θα έχει ξεχωριστή βαρύτητα, ώστε στο τέλος να παραχθεί ένα συνολικό σκορ για κάθε χώρα, ενώ θα περιλαμβάνεται και η χιλιομετρική απόσταση μεταξύ της χώρας όπου κατακτήθηκε ένα τρόπαιο από τη «βάση» της Εθνικής. Με αυτήν θα διαιρείται το τελικό σκορ και η τιμή που θα προκύπτει για καθεμιά θα ορίσει και την τελική της κατάταξη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!