Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
26 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
26 °C 0 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: «Να αναλάβει 40 εκατομμύρια από τα χρέη ο Αλαφούζος»
[Gazzetta]: «Να αναλάβει 40 εκατομμύρια από τα χρέη ο Αλαφούζος»

[Gazzetta]: «Να αναλάβει 40 εκατομμύρια από τα χρέη ο Αλαφούζος»

Το πρωί της Κυριακής Γιαννακοπουλος και Αλαφούζος θα έχουν το δεύτερο κρίσιμο ραντεβού για την ΠΑΕ με δημοσίευμα να αναφέρει τις απαιτήσεις της πλευράς του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ!

Λίγες ώρες μένουν για να πραγματοποιηθεί το δεύτερο κρίσιμο ραντεβού ανάμεσα σε Δημήτρη Γιαννακόπουλο και Γιάννη Αλαφούζο για το μέλλον της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Όπως έχουμε ήδη αναφέρει από το πρώτο ραντεβού της Παρασκευής, η διαφορά και η απόσταση ανάμεσα στις δύο πλευρές όσον αφορά τα χρέη, είναι δεδομένη . Ο Γιάννης Αλαφούζος, καλύπτει ένα ποσό 20-25 εκατομμυρίων ευρώ, όμως αυτό φαίνεται να μην καλύπτει την πλευρά Γιαννακόπουλου.

Στοιχεία του ρεπορτάζ που επιβεβαιώνει η εφημερίδα «Η Πράσινη» (ιδιοκτησίας του ομίλου Γιαννακόπουλου) και μάλιστα στο φύλο της Κυριακής οριοθετεί τις απαιτήσεις του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ.

Σύμφωνα με την πρωτοσέλιδη αναφορά της, εκείνος ζητά από τον Γιάννη Αλαφούζο να αναλάβει τα 40 εκατομμύρια από τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την επόμενη μέρα. Το αν θα φτάσει τόσο ψηλά ο «Mr ΣΚΑΪ» θα το ξέρουμε το μεσημέρι της Κυριακής μετά το ραντεβού…

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!