Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Αμοιρίδης: «Ο ΠΑΟΚ παραμένει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση»
[Gazzetta]: Αμοιρίδης: «Ο ΠΑΟΚ παραμένει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση»

[Gazzetta]: Αμοιρίδης: «Ο ΠΑΟΚ παραμένει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση»

Ο Κώστας Αμοιρίδης αποφάσισε την επαναδραστηριοποίησή του στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ καθώς θα χρηματοδοτήσει τη φετινή προσπάθεια και αναφέρθηκε στους λόγους της απόφασής του.

Ο Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας ήταν εκ των χρηματοδοτών της ΚΑΕ στα προηγούμενα χρόνια, αλλά για προσωπικούς λόγους αποστασιοποιήθηκε. Πλέον αποφάσισε την επαναδραστηριοποίησή του και με δηλώσεις του στον Ρ/Σ «Libero 107.4» αναφέρθηκε στους λόγους της απόφασής του. «Το τελευταίο διάστημα υπήρχαν μεσοβέζικες λύσεις, φτάσαμε στο απροχώρητο και προσπαθούμε να βοηθήσουμε. Στη συζήτηση, το πρώτο που κάναμε είναι να βάλουμε στο τραπέζι πραγματικά δεοδμένα. Έχουμε άμεσες ανάγκες, που έπρεπε να καλυφθούν χθες, και εγώ έβαλα κάποια χρήματα. Αν ο Ιβάν Σαββίδης δεν βοηθήσει, τότε το πρόβλημα θα παραμείνει. Σήμερα φύγαμε από το γκρεμό, αλλά σε 15-20 μέρες, αν δεν υπάρχει βοήθεια από τον κ. Σαββίδη, θα βρεθούμε ξανά στο γκρεμό», είπε αρχικά και συμπλήρωσε.

«Πρέπει να βρεθούν χρήματα, να προσδιοριστούν και να πληρωθούν τα χρέη. Άρα, το θέμα είναι να βρεθεί εκείνος που θα έχει τα λεφτά, την διάθεση, την ενέργεια. Υπάρχει σε αυτή τη πόλη; Έχει τη διάθεση και τα χρήματα να το κάνει; Μπήκαν άνθρωποι στη ΚΑΕ που δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να το κάνουν. Για να «αντέξει» ένας επιχειρηματίας πρέπει να ξέρει τα χρήματα που μπορεί να βάλει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!