Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Αμανατίδης: «Αν ο πρωταθλητισμός θα έρθει στην πορεία, καλώς να έρθει»
[Gazzetta]: Αμανατίδης: «Αν ο πρωταθλητισμός θα έρθει στην πορεία, καλώς να έρθει»

[Gazzetta]: Αμανατίδης: «Αν ο πρωταθλητισμός θα έρθει στην πορεία, καλώς να έρθει»

Για τους στόχους του Πλατανιά μίλησε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Βασίλης Αμανατίδης.

Ο τεχνικός διευθυντής του Πλατανιά, Βασίλης Αμανατίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της ΕΡΑΣΠΟΡ «Πριν τα σαλόνια».

Μεταξύ άλλων τόνισε:

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου: «Η επιστροφή όταν το αποτέλεσμα είναι θετικό, γίνεται ευκολότερη. Υπάρχει πρόβλημα με τα πολλά ταξίδια, κυρίως για τις ομάδες που έχουν έδρα στα νησιά. Σε αυτό παίζει ρόλο και η καθυστέρηση στην οριστικοποίηση του προγράμματος, κάτι που κάνει πιο δύσκολο το να βρεθούν εισιτήρια για 30-35 ανθρώπους. Οσον για την νίκη δεν την χαρακτηρίζω εύκολη. Δεν υπάρχει στο πρωτάθλημα εύκολη επικράτηση. Είχαμε δυσκολίες, όπως για παράδειγμα το γήπεδο. Οι συνθήκες ήταν απαράδεκτες, καθώς ο αγωνιστικός χώρος ήταν κάκιστος. Και εμείς παίξαμε και φύγαμε. Το πρόβλημα είναι για την Καλαμαριά που έχει καλούς παίκτες. Το γήπεδο ήταν σαν χωράφι και επικίνδυνο για τους ποδοσφαιριστές. Εμείς βλέπουμε όλα τα παιχνίδια σοβαρά, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος».

Για το αν στόχος είναι η άνοδος: «Είναι πολύ νωρίς για να συζητάμε για άνοδο. Αλλωστε για μας ο στόχος δεν είναι ο πρωταθλητισμός, αλλά θέλουμε πρώτα να φτιάξουμε παίκτες και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να φέρουμε τον κόσμο των Χανίων στο γήπεδο. Αν ο πρωταθλητισμός θα έρθει στην πορεία, καλώς να έρθει».

Για τα τμήματα υποδομής και για το γεγονός ότι η ομάδα αποτελείται επί το πλείστον από νεαρούς παίκτες: «Εχω σχεδόν 1,5 χρόνο στην ομάδα και όταν ξεκινήσαμε θέλαμε να βάλουμε βάσεις τόσο για την πρώτη ομάδα, όσο και για τις υποδομές, τις οποίες χτίσαμε από την αρχή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!