Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: «Αλεξάνδρεια» αφιερωμένα στα 90 χρόνια ΠΑΟΚ
[Gazzetta]: «Αλεξάνδρεια» αφιερωμένα στα 90 χρόνια ΠΑΟΚ

[Gazzetta]: «Αλεξάνδρεια» αφιερωμένα στα 90 χρόνια ΠΑΟΚ

Η συνέντευξη Τύπου για τα «24α Αλεξάνδρεια» πραγματοποιήθηκε σήμερα (30 Νοεμβρίου) στα Γραφεία του Α.Σ. ΠΑΟΚ. Η διοργάνωση θα λάβει χώρα υπό την αιγίδα του Α.Σ. ΠΑΟΚ το τριήμερο 2,3 & 4 Δεκεμβρίου 2016 στην πόλη της Καβάλας.

Τα φετινά Αλεξάνδρεια είναι αφιερωμένα στα 90 Χρόνια του Σωματείου και ενταγμένα στον εορτασμό τους.

Στη Συνέντευξη Τύπου το λόγο πήρε πρώτος το μέλος του Δ.Σ. του Α.Σ. ΠΑΟΚ και Γενικός Αρχηγός του Υγρού Στίβου κ. Γιάννης Ελευθεριάδης, ο οποίος ευχαρίστησε τον Α.Σ. ΠΑΟΚ, την Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ και τον κ. Ιβάν Σαββίδη, καθώς και την Επιτροπή Εορτασμού των 90 Χρόνων για την τιμή, που έκαναν στον Υγρό Στίβο του ΠΑΟΚ να τον επιλέξουν να συμμετέχει στη γιορτή του Συλλόγου. Ευχαρίστησε επίσης το Δήμο Θεσσαλονίκης, ο οποίος βρίσκεται πάντα κοντά στον ΠΑΟΚ, καθώς και το Δήμο Καβάλας, που φιλοξενεί τους αγώνες.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας εκπρόσωπος της Επιτροπής Εορτασμού των 90 χρόνων του ΠΑΟΚ, ο οποίος ανέφερε ότι με τη διοργάνωση των 24ων Αλεξανδρείων αγώνων κλείνουν οι αγωνιστικές εκδηλώσεις για τα 90 χρονιά του ΠΑΟΚ με το πολυπληθέστερο τμήμα του Α.Σ. ΠΑΟΚ, το τμήμα Κολύμβησης το οποίο είναι το μεγαλύτερο και στην Ελλάδα, ενώ ανέφερε ότι δεδομένων των προβλημάτων στα κολυμβητήρια της Θεσσαλονίκης, επελέγη η πόλη της Καβάλας, αφού η γιορτή του ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο γιορτή της Θεσσαλονίκης, αλλά ολόκληρης της Β. Ελλάδας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!