Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Αγώνας δρόμου στο ΟΑΚΑ στη μνήμη του Νίκου Δούση – Ρασιά
[Gazzetta]: Αγώνας δρόμου στο ΟΑΚΑ στη μνήμη του Νίκου Δούση – Ρασιά

[Gazzetta]: Αγώνας δρόμου στο ΟΑΚΑ στη μνήμη του Νίκου Δούση – Ρασιά

Τη δυνατότητα –για πρώτη φορά- να τρέξουν στα κουλουάρ του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας και να στηρίξουν με τη συμμετοχή τους τη μάχη για τα αυτοάνοσα νοσήματα θα έχουν για πρώτη φορά την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016.

Το Olympic Stadium Run είναι μια πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής με τη συνεργασία του ΟΑΚΑ και περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 5 και 10 χιλιομέτρων, αλλά και μία μικρότερη απόσταση 2 χιλιομέτρων για παιδιά. Πέρα όμως από την πρωτόγνωρη εμπειρία που θα βιώσουν όσοι εξασφαλίσουν έγκαιρα θέση στην αφετηρία, θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν σημαντική βοήθεια στη «μάχη» για τα αυτοάνοσα νοσήματα, καθώς όλα τα έσοδα από τις χορηγίες θα διατεθούν στην ομώνυμη Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που μάχεται για την καταπολέμηση και την ενημέρωση σχετικά με τα αυτοάνοσα νοσήματα.

Η διοργάνωση αποτελεί την πρόβα τζενεράλε δύο εβδομάδες πριν τον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Μαρουσιώτη “γιατρού της ειρήνης”, Νίκου Δούση – Ρασιά, ο οποίος διακρίθηκε και για την πλούσια ανθρωπιστική δράση του στην Ελλάδα και κυρίως στο εξωτερικό, συμμετέχοντας ακόμη και σε επικίνδυνες αποστολές, προκειμένου να σταθεί δίπλα στους συνανθρώπους του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!