Σάββατο, 26 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Αγγελόπουλος: «Είναι η χρονιά της ΑΕΚ»!
[Gazzetta]: Αγγελόπουλος: «Είναι η χρονιά της ΑΕΚ»!

[Gazzetta]: Αγγελόπουλος: «Είναι η χρονιά της ΑΕΚ»!

Ο Μάκης Αγγελόπουλος παραδέχθηκε ότι υπάρχουν συζητήσεις με την Πολιτεία για το Ποδηλατοδρόμιο, έκανε τον απολογισμό της σεζόν για την ΑΕΚ και ξεκαθάρισε ότι δεν σκέφτηκε ποτέ να τα παρατήσει.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ μίλησε στην COSMOTE TV:

Για το θέμα του γηπέδου: «Υπάρχει ένα πλάνο από την κυβέρνηση για αξιοποίηση των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Εμείς δηλώσαμε παρόντες με συγκεκριμένη πρόταση για το ποδηλατοδρόμιο. Οι εξελίξεις θα τρέξουν σύντομα, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που εξαρτάται από εμάς. Όταν ανακοινωθούν διαγωνισμοί θα κινηθούμε ανάλογα. Αυτό που υπάρχει στο τραπέζι και μιλάμε με την Πολιτεία, αφορά το ποδηλατοδρόμιο, σε συνάρτηση με μία λύση βιώσιμη για την ποδηλασία και βέβαια για το δικό μας θέμα, το μπάσκετ. Προβλέπουμε δύο ακόμα γήπεδα για να βοηθήσουμε τα ερασιτεχνικά τμήματα της ΑΕΚ, ψηφιακή βιβλιοθήκη, κινηματογράφο και άλλα πράγματα. Όταν καταλήξει η Πολιτεία και προκηρύξει διαγωνισμούς θα δηλώσουμε παρών. Δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα το κόστος, αλλά και τον περιβάλλοντα χώρο και τι θα μπορούμε να δημιουργήσουμε».

Τον πρώτο απολογισμό της σεζόν: «Είναι η χρονιά της ΑΕΚ. Πέρα από τα αποτελέσματα που ήρθαν, και για τα οποία τόσο η ποδοσφαιρική όσο και η μπασκετική ομάδα πάλεψαν, ήταν και η χρονιά των οπαδών της ΑΕΚ, οι οποίοι έδωσαν ρεσιτάλ σε όλα τα επίπεδα. Οι θετικές εικόνες του αθλητισμού ήρθαν από οπαδούς της ΑΕΚ. Είναι μια χρονιά εξαιρετικά ικανοποιητική.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!