Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Αυτόνομη Θύρα 10: «Αξίζει τον σεβασμό ο Παπαδόπουλος»
[Gazzetta]: Αυτόνομη Θύρα 10: «Αξίζει τον σεβασμό ο Παπαδόπουλος»

[Gazzetta]: Αυτόνομη Θύρα 10: «Αξίζει τον σεβασμό ο Παπαδόπουλος»

Το εγκώμιο του πρώην πλέον προπονητή της ομάδας τους πλέκουν με ανακοίνωσή τους οι οργανωμένοι οπαδοί του Ηρακλή, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο Παπαδόπουλος αξίζει τον σεβασμό.

Η Αυτόνομη Θύρα 10 με ανακοίνωσή της πήρε θέση στην παραίτηση του Νίκου Παπαδόπουλου αναφέροντας τα εξής: «Στα σχεδόν 10 χρόνια λειτουργίας του συνδέσμου δεν ασχοληθήκαμε ποτέ με κάποιον αθλητή ή προπονητή σε οποιοδήποτε άθλημα της ομάδας μας. Είμαστε ενάντια στη πρωσοπολατρεία και στις «σημαίες» γιατί στο παρελθόν μας έχουν πληγώσει ανεπανόρθωτα.

Σήμερα όμως δεν είναι μια τέτοια μέρα. Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν είναι απλά, άλλος ένας προπονητής που πέρασε από τον σύλλογο. Αξίζει όσο λίγοι τον σεβασμό μας και θεωρούμε απαραίτητο να του τον εκφράσουμε δημόσια…

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, ακόμα και τη στιγμή που αποχωρεί, βοηθά τον Ηρακλή, καταδεικνύοντας το πρόβλημα που υπάρχει στην ομάδα το οποίο δεν είναι άλλο από τα λαμόγια που παριστάνουν τους διοικούντες.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, ακόμα και σήμερα γίνεται θυσία για να ξυπνήσουν άπαντες στον σύλλογο και να πετάξουν έξω αυτούς που καπηλεύονται το όνομα και τη δυναμική του για δικό τους συμφέρον.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!